JOJO, FOTOGRAFIE SPECIALĂ ALĂTURI DE BĂIEȚII SĂI. CÂT DE MARE A CRESCUT ACHIM, PRIMUL NĂSCUT AL ACTRIȚEI

Dacă până acum Cătălina Grama (Jojo) a evitat să posteze pe conturile sale de socializare poze explicite cu fiul ei cel mare, iată că lansarea celui de-al doilea sezon al serialului „Clanul” a fost un bun prilej pentru a o face. Actrița a fost însoțită la eveniment și s-a fotografiat alături de cei doi băieți ai săi, cel din viața reală și cel din producția de la Pro TV.

Încă puțin și o întrece! Fiul cel mare al Cătălinei Grama (Jojo) va împlini anul acesta 12 ani și este deja un preadolescent extrem de simpatic. Până acum, actrița din „Clanul” nu prea a mai postat fotografii în care să se vadă explicit fața primului ei născut. Însă la lansarea celui de-al doilea sezon al srialului „Clanul”, care va începe din 19 februarie la Pro TV, cei prezenți l-au remarcat pe Achim, unul dintre cei mai înfocați fani ai serialului.

Jojo s-a fotografiat alături de băieții săi: atât cel din viața reală (Achim) cât și cel din serial (Florinel, interpretat de Filip Munteanu).

La lansarea sezonului 2 @clanulserial alături de fiul meu Achim și fiul meu din serial @filipmunteanu20. Trece vremea nu? Achim e un mare fan al serialului și și-a dorit să fie prezent. Așa că… vine Clanul!!!”, a scris Cătălina Grama în dreptul fotografiei din postare.

La fel ca în serial, Cătălina este o mămică cu mult umor. Achim, băiatul din prima sa căsătorie, va împlini anul acesta 12 ani și este pasionat, mai degrabă, de științele exacte. În timp ce Zora, fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate, este o mică artistă. De altfel, toți patru formează o familie extrem de frumoasă.

Consider că sunt o mămică echilibrată și iubitoare. Nu sunt genul acela de mamă severă, însă știu să fiu fermă atunci când este nevoie, în beneficiul copiilor mei. În general, sunt foarte de acord cu tot ceea ce fac ei și îi las liberi. Sunt atentă la nevoile, cerințele, dorințele lor și la lucrurile pe care nu le înțeleg încă pentru a avea parte de o dezvoltare armonioasă și frumoasă. Cred că sunt o mămică simpatică și foarte ok.

Și… important, sunt o mămică cu mult umor. Eu și Paul i-am crescut așa, au un simț al umorului deosebit. Știu să fie ironici, simpatici și să facă haz de necaz. Mi-am dorit mult asta. Așa că în prim plan, aș zice, sunt o mămică cu umor”, ne mărturisea Jojo într-un interviu.

Mă regăsesc extraordinar de mult atât în Achim, cât și în Zora pentru că amândoi seamănă foarte mult cu mine. Au trăsături asemănătoare cu mine și mama mea, deși nu au ochii albaștri, ci căprui. Au moștenit multe alte lucruri pe partea de trăsături de caracter. Sunt amândoi foarte sensibili, dar puternici în același timp. Sunt mici artiști, fiecare pe zona lui. Seamănă și mă regăsesc în ei. Îmi place că îmi retrăiesc copilăria prin ei. Mi-am dorit extraordinar de mult să fiu mamă și consider că sunt cea mai mare binecuvântare a vieții mele. Sunt recunoscătoare pentru asta”, ne-a mai mărturist actrița în același interviu.

Jojo-la-spital-cu-fiica-ei-4

About Admin

Check Also

SURVIVOR ROMÂNIA, 15 FEBRUARIE 2023. CARMEN GREBENIȘAN, DERANJATĂ DE VOTURILE DIN CONSILIU. „NU TIND SPRE ALIANȚE”

În această seară, 15 februarie 2023, urmează să aflăm cine părăsește competiția Survivor România. Ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *