Jocurile Iubirii Episoadele 39-42-Gulsum Află De Cemal Si Asiye (Rezumat )

Ugur primește îngrijiri medicale și este bine, are doar câteva răni ușoare. În timp ce Asiye și Mahir merg în salon să-l vadă, un angajat îi cere lui Helin certificatul lui de naștere pentru internare. Helin îl găsește în geanta lui Asiye dar i se spune că nu se poate face înregistrarea fiindcă este fals. Un om căruia Mahir i-a făcut un bine recent se întâmplă să fie proprietarul spitalului și să audă discuția și îl scoate din încurcătură mințind că a reușit să facă internarea.

Mai târziu, în urma confruntării dintre Helin și cumnatele ei, Cemal află că ea l-a mințit că a fost însărcinată, ca să nu o părăsească.
Foarte supărat, o învinuiește pentru viața pe care a pierdut-o din cauza ei. Apoi se îmbată și îi spune că el era îndrăgostit de altă femeie și din cauza minciunii ei, nu s-a putut întoarce la ea. Îi reproșează că i-a distrus viața.
Când Asiye îl vede așa, își dă seama că nu a fost fericit cu Helin niciodată.

İlayda o convinge pe Nergis să meargă împreună la plimbare pe faleză. După aceea o duce la un club la o petrecere și promite că nu vor sta mult. Nergis stă în mașină cu Necmi ca să nu riște să fie văzută de cineva cunoscut. După vreo oră, merge în club după Ilayda dar chiar atunci poliția face un control și le cere actele de identitate. Necmi o amenință pe Nergis că o va denunța apoi o ajută să iasă din club pe ușa din spate, după ce ea îi promite în schimb că îl ajută să o cucerească pe Ilayda.
Nergis îi povestește lui Mahir ce a pățit și el îl bate pe Necmi pentru că a amenințat-o.

Zuhal este prietenă cu Helin și cu Raci, îi vizitează acasă și vor lucra împreună la un proiect.
Mahir nu se aștepta să o reîntâlnească așa dar ea îi promite că nu va spune nimănui ce au povestit de căsătoria falsă.

Asiye face febră și este aproape inconștientă. Cemal merge să o vadă iar Gulsum intră în cameră după el și îl vede mângâind-o pe cap.
După ce pleacă Cemal, Asiye delirează sau visează și vorbește despre el.
Gulsum o aude și crede că sunt amanți.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *