Jocurile Iubirii Episoadele 32-35 (Rezumat)

Cemal află că Raci vrea să caute informații despre Asiye și îi spune lui Nedret că trebuie să îl împiedice să afle că este fosta lui soție.
Pe de altă parte, el vorbește cu Harun să îl primească înapoi la firmă, sperând că furia lui Raci se va mai diminua și că va înceta cercetările.

Asiye vede că Ugur și Nergis se atașează de Mahir și se gândește că le va fi greu când drumurile lor se vor despărți dar Mahir îi promite că va fi mereu în viața lor.
Nergis este supărată pe Cemal pentru că nu a mers la ziua ei de naștere și îi spune să ia lecții de la Mahir pentru că el este un tată mai bun.

Asiye o vizitează pe Meral iar la întoarcere Mahir îl trimite pe Necmi după ea fiindcă el trebuie să participe la o ședință.
Cemal îi spune șoferului că are drum în zonă și o aduce el pe Asiye.
În drum spre casă, ei rămân blocați în trafic și pornesc pe o scurtătură pe un drum de țară. Se sparge o roată de la mașină și fiindcă nu au rezervă, se adăpostesc la cabana unui cioban și anunță familia că vor întârzia.
Omul acela îi ajută să schimbe roata și îi invită să servească masa cu el. Pe tot parcursul acestei peripeții, Cemal încearcă să îi amintească lui Asiye cât de fericiți au fost în trecut.
Când se întorc acasă, Raci primește un plic cu informații despre Asiye.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *