Infidelul Episodul 60 rezumat

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 60 ( Ultimul episod ) difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Dupa ce Volkan este arestat, Derin se cearta cu Gonul pentru ca l-a denuntat pentru investitiile facute de cand l-a pus la conducerea companiei lor. Devastata pentru ca Volkan o va parasi pentru Asya, Derin o suna pe Asya si-i spune ca o asteapta in locul unde au lasat o treaba neterminata. Asya isi da seama ca vorbeste despre locul unde au cazut de pe stanca si se duce acolo dar il cheama si pe Onur.

Derin vrea sa se arunce de pe stanca insa Asya o opreste. Dupa care, impreuna cu Gonul o interneaza intr-un spital de psihiatrie. Onur ii este mereu alaturi. O luna mai tarziu, Derin este externata si merge sa-i multumeasca lui Asya. Derya este singura care l-a vizitat pe Volkan in inchisoare.

Asya ii transfera lui Derin proprietatile pe care Volkan le-a pus pe numele lui Ali. Volkan este eliberat cand Gonul isi retrage plangerea la insistentele lui Derin. Nimeni nu-l asteapta cand este eliberat. El il suna pe contabilul lui si afla ca a pierdut totul. Nu are bani nici pentru taxi si merge pe jos la festivitatea de absolvire a lui Ali.

Atunci cand vede ca Asya, Ali, familia Guclu si prietenii lor se inteleg de minune si fac fotografii impreuna, Volkan face o scena. Il ataca pe Onur din gelozie. Derin ii zice ca a deschis procesul de divort apoi ii sopteste la ureche ca l-a inselat cu Onur. Ali se supara foarte tare ca l-a umilit in fata colegilor lui si-i zice sa plece. Asya il ia pe Volkan de acolo si-l duce la casa mamei lui.

Volkan credea ca Asya l-a asteptat si ca se vor impaca si este socat cand ea ii zice ca nu il iubeste si ca totul a fost un joc pentru a se razbuna pentru tot ce i-a facut. Volkan isi traieste restul vietii in singuratate si saracie. Ali si Demir au plecat in Anglia la studii.

Derin continua sa se intalneasca cu Onur si cateva luni mai tarziu el o cere in casatorie. Gonul si-a cumparat o barca si impreuna cu Cavidan vor ca de acum inainte sa se distreze si sa se bucure de viata. Lui Cavidan ii pica cu tronc capitanul.

Ceren se muta in Istanbul. Selcuk preia conducerea companiei Guclu. Kadir si Derya se intalnesc si vor sa inceapa de la zero. Asya a scapat de toate legaturile ei din trecut si se urca intr-un avion spre Anglia, unde va incepe o viata noua.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *