Infidelul Episodul 59 rezumat

 

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 59 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Volkan este dus imediat la spital și operat. Derya o invinuieste pe Asya pentru jocurile ei care au dus aici. Asya ii spune ca inca nu a terminat ci mai are un lucru de facut pentru a se razbuna pe Volkan. Derin este arestata iar Gonul il roaga pe prietenul ei Necmi sa-i gaseasca un avocat bun. Necmi il recomanda pe Onur.

Pentru ca Onur stie povestea ei, Derin accepta sa fie avocatul ei. Atunci cand Volkan se trezeste dupa operatie o acuza pe Asya ca a provocat-o pe Derin. El spune politiei ca a fost un accident si Derin este eliberata.

Derin se duce imediat la spital, dar Volkan ii zice sa plece. Onur o asteapta afara si o conduce acasa. Derin nu poate sa intre in casa in care l-a ranit pe Volkan si se duce acasa la Onur. Petrece noaptea cu el dar apoi regreta.

Nil este insarcinata. Asya este alaturi de Volkan pe perioada spitalizarii. Derin inca il asteapta cu speranta ca se va intoarce acasa cand va fi externat. Cu toate acestea, Volkan se duce acasa la Asya. Asya ii zice lui Volkan ca daca ar fi murit acum, Ali si-ar fi amintit doar lucruri rele despre el. Il sfatuieste sa se desparta de Derin si sa indrepte lucrurile.

 

Ii zice si ca atunci cand a aflat ca o insela cu Derin, era insarcinata si a pierdut sarcina din cauza lui. Asta il face pe Volkan sa se hotarasca sa indrepte greselile pe care le-a facut fata de Asya si sa nu mai amane despartirea de Derin. In aceeasi zi, se duce acasa si-i spune lui Derin ca vrea sa divorteze.

Derin il roaga sa nu o paraseasca si din nou o invinuieste pe Asya. Chiar in acel moment, politia merge si-l aresteaza pe Volkan. Gonul a facut plangere impotriva lui.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *