Infidelul Episodul 58 rezumat

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 58 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Asya o provoaca pe Derin sa o ameninte in public dupa care pleaca intr-o vacanta de o zi cu Ali si isi inchid telefoanele. Volkan devine foarte ingrijorat din cauza disparitiei lor. Absenta lui Derin ridica suspiciuni. Derin s-a dus la Onur dupa ce a vorbit cu Asya. Onur o consoleaza si o linisteste. Dupa cateva ore, o anunta pe Gonul ca sa mearga dupa ea.

Desi toata lumea o suspecteaza, Derin este foarte linistita, stiind ca este un nou joc de-al lui Asya. In urmatoarea zi, Asya si Ali se intorc acasa. Asya a inregistrat-o pe Derin in timp ce o ameninta si-i da inregistrarea lui Volkan sa o asculte. Derin merge din nou la Onur cand Volkan se cearta cu ea. Onur este convins ca Asya o provoaca. Se intalneste cu Gonul si se ofera sa ajute cu orice este necesar pentru ca Derin sa fie bine.

Volkan ii spune lui Derin ca a pus casa pe numele lui Ali pentru ca el nu vrea sa faca diferenta intre copiii lui si vrea sa-i ofere lui Ali tot ce ii ofera lui Zeynep. Pentru a nu-l pierde pe Volkan, Derin ii spune ca are dreptate. Gonul afla ca Volkan i-a transferat lui Ali mai multe proprietati.

Asya ii zice lui Volkan ca Derin a fost la Onur in ziua cand a disparut. Ii cere sa discute imediat cu ea si sa-i spuna ca vrea sa divorteze. Volkan încearcă să amâne dar ea insistă că are toate dovezile necesare pentru a obtine custodia lui Zeynep sai tot ce vrea la divort.

 

Volkan nu are de ales si fara tragere de inima se duce acasa sa vorbeasca cu Derin pentru ca nu vrea sa o piarda pe Asya. Derin il asteapta cu o cina romantica, flirteaza cu el si ii spune ca ar trebui sa-i cumpere cat mai multe proprietati lui Ali.

Dupa o astfel de primire, Volkan nu mai vrea sa deschida subiectul divortului. Atunci cand Asya il suna sa-l intrebe daca au vorbit, el ii spune ca trebuie sa amane discutia pentru că Zeynep nu se simte bine.

Nu dupa mult timp, Asya apare acasa la ei si ii spune lui Derin ca Volkan vrea sa divorteze pentru ca o iubeste pe ea. Derin ia un cutit de pe masa si vrea sa o atace pe Asya. Volkan intervine intre ele si este ranit grav.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *