Infidelul Episodul 57 rezumat

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 57 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Derin il aude pe Ali spunand ca Asya si Volkan s-au sarutat si pleaca foarte suparata. Doar Ali o vede si-l suna pe Volkan pentru ca este ingrijorat ca Derin ii va face rau lui Asya.

Derin se duce la Onur si-i povesteste ce s-a intamplat. Onur, care s-a indragostit de ea, ii spune ca nu merita sa isi distruga viata pentru Volkan dar Derin este obsedata de ideea ca Asya va castiga daca se desparte de Volkan si refuza sa recunoasca faptul ca Volkan o tradeaza si o foloseste. Atunci cand Derin se intoarce acasa, se comporta de parca nu s-ar fi intamplat nimic si-i spune lui Volkan ca nu a auzit ce vorbeau Ali si Asya.

Ali nu mai vrea ca Asya sa sufere din cauza lui Volkan. Volkan ii spune ca el si Asya inca se iubesc dar Ali nu-l mai crede si-i reproseaza ca a facut tot posibilul sa o desparta pe Asya de Aras apoi el s-a impacat cu Derin. Apoi, Ali ii zice ca Derin a auzit despre sarut. Asya aude discutia lor iar faptul ca Derin stie, ii va folosi in planul de razbunare.

Ea continua sa se prefaca suparata pentru ca Volkan amana divortul. Il manipuleaza spunandu-i ca Derin este in stare de orice ca sa-i desparta si ca se teme ca ii va face rau lui. Pentru ca sa o enerveze pe Derin, parfumeaza haina lui Volkan cu parfumul ei, ca sa isi dea seama ca a fost la ea.

Intr-adevar Derin se enerveaza foarte tare si Volkan o surprinde cand ii taie haina. In ziua urmatoare, Asya o provoaca pe Derin sa o atace si sa o ameninte in spital de fata cu mai multi oameni. Gonul afla ca Volkan a pus casa cumparata recent pe numele lui Ali si vrea sa-l puna pe Selcuk la conducerea companiei in locul lui Volkan.

In acelasi timp, si Derin afla de la Cavidan si o invinuieste pe Asya intrucat isi da seama ca ea l-a convins pe Volkan. Cavidan o suna pe Asya si o avertizeaza ca Derin merge la ea. Asya o roaga pe Derya sa-l sune pe Volkan si sa-l trimita acasa la ea in acea seara.

Il ia pe Ali de la scoala si cand ajung acasa, Derin ii asteapta in strada foarte furioasa. Seara, cand Volkan merge acasa la Asya, nu gaseste pe nimeni inauntru. Gonul il suna si-i spune ca nu stie unde este Derin si ca ultima data cand au vorbit, ea mergea spre casa lui Asya. Volkan gaseste usa masinii lui Asya deschisa si telefonul ei este langa masina.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *