Infidelul Episodul 55 rezumat

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 55 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Cand i-a vazut pe Asya si pe Volkan dansand, Derin face o miscare la care Asya nu se astepta. Ii spune lui Volkan despre jocurile Asyei prin care vrea sa-i desparta, recunoscand si faptul ca ea a vrut sa-l faca gelos cu Onur si Onur a sarutat-o.

Volkan le lasa acolo pe cele doua si pleaca. Se duce la Derya si o intreaba daca este adevarat ca Asya s-a prefacut ca vrea sa se impace cu el si pare devastat pentru ca s-a jucat cu sentimentele lui. Lui Derya ii pare rau pentru el dar ii spune ca nu stie nimic.

Volkan isi inchide telefonul iar Derin si Ali se ingrijoreaza pentru ca nu-l pot contacta. In ziua urmatoare, Asya il gaseste la casa parinteasca si-i spune ca sentimentele ei pentru el sunt sincere iar când pleacă ia o fotografie cu ei doi si o duce acasa la ea.

Volkan se impaca cu Derin dupa cum se astepta Asya. Derya este uimita pentru ca chiar a crezut ca Volkan o iubeste pe Asya dar Asya ii zice că Volkan nu va renunta la bogatia si puterea pe care i-o ofera Derin insa in același timp vrea ca ea sa ii fie amanta. Cand Volkan incepe sa o evite pe Asya, ea face un alt plan cu Derya.

Derya il suna si-l minte ca un hot a intrat in casa lui Asya dar ii spune ca ea este suparata pe el si nu vrea sa-i ceara ajutorul. Volkan se duce acasa la ea iar Asya se preface foarte suparata pentru ca a vrut sa-i mai dea o sansa si el a dezamagit-o si a acuzat-o ca se joaca cu el.

Volkan ii zice ca ii pare rau si ca cel mai mare vis al lui este sa se impace cu ea. O saruta dar ea se retrage si-i spune ca nu poate sa fie cu el cat timp este casatorit cu Derin.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *