Infidelul Episodul 54 rezumat

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 54 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Asya il avertizeaza pe Volkan despre sosirea sotiei sale la hotel si-i castiga astfel increderea. Volkan iese pe usa din spate si-i spune lui Derin ca a mers la Istanbul pentru ca a izbucnit o cearta pe santierul de acolo.

Ii zice ca nu s-a intalnit cu Asya si nu i-a dat niciun un colier sau altceva. Deoarece Asya nu i-a spus ca Volkan i-a dat colierul, Derin vrea sa creada aceasta minciuna. Volkan se cearta cu ea pentru ca nu are incredere in el si-l urmareste. Ca sa nu-l mai supere, Derin nu mai spune nimic atunci cand il vede cu Asya la restaurant mai tarziu si-l lasa sa mearga la ziua ei de nastere.

Asya il intalneste pe Onur si-i spune ca Derin il foloseste. Onur este socat. Derin il suna pe Onur si a doua zi se duce acasa la el. Onur ii spune ca stie ca ea nu vrea sa divorteze si ca locuieste in aceeasi casa cu sotul ei. Atunci cand Derin inca neaga, el ii spune sa-i demonstreze daca are sentimente pentru el si o saruta. Derin pleaca dar asistenta Asyei i-a filmat de afara.

Derya il convinge pe Volkan ca Asya l-a intalnit pe Aras in seara precedenta. Gonul preia conducerea spitalului si se instaleaza in biroul lui Asya iar pe ea o muta intr-o camera mica. Asya o ameninta pe Derin cu filmarea si-i cere sa o convinga pe mama ei sa se retraga din consiliul de administratie al spitalului.

Derin ii zice lui Onur despre filmare si-i cere sa spuna ca s-au sarutat in perioada cand ea si Volkan au fost despartiti dar el nu promite nimic. Asya le propune lui Volkan si lui Ali sa plece impreuna intr-o mica vacanta in weekend, in Sapanca. Volkan accepta bucuros si se inteleg sa nu-i spuna lui Derin.

Volkan ii spune sotiei sale ca merge doar cu Ali dar Asya se asigura ca Gonul afla ca vor pleca toti trei. Gonul ii spune lui Derin si pleaca amandoua dupa ei. In Sapanca, Asya ii spune lui Volkan ca este fericita ca sunt impreuna acolo, la fel ca pe vremuri. Atunci cand Pelin o anunta pe Asya ca Derin a ajuns, Asya danseaza cu Volkan pe melodia lor, care este si melodia lui Volkan si Derin.

Derin ii zice lui Volkan despre cum ii joaca Asya pe degete pe toti, cum a filmat-o sarutandu-se cu Onur si a santajat-o si cum i-a spus lui Gonul ca ei merg in vacanta.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *