Infidelul Episodul 53 rezumat

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 53 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

La sfarsitul episodului anterior, Derin i-a gasit pe Asya si pe Volkan pe jumatate dezbracati in sufrageria lui Asya. Ea isi da seama imediat ca Asya a planuit totul ca sa o faca geloasa dar Volkan nu este convins. In ziua urmatoare, Asya nu ii raspunde la telefon lui Volkan care o suna cu insistenta. Ii zice lui Ali ca ea trebuie sa pastreze distanța fata de el pentru ca Derin nu vrea ca ei sa vorbeasca. I-a spus asta, stiind ca Ali ii va zice lui Volkan.

Volkan merge seara acasa la Asya si o intreaba daca este adevarat ca a planuit ca Derin sa-i gaseasca dezbracati. Asya neaga ca a lasat usa deschisa si-i spune ca poate Derin a gasit cheia lui Ali pe care el a pierdut-o recent. In acelasi timp flirteaza cu el. Volkan crede ca Asya chiar vrea sa se impace cu el si-i spune ca nu este nevoie sa se distanteze din cauza lui Derin.

Asya ii cere lui Derya sa puna cheia lui Ali in cutia de bijuterii a lui Derin. Volkan o gaseste si se gandeste ca Asya are dreptate si ca Derin a acuzat-o pe nedrept din gelozie. Derin continua sa-l foloseasca pe Onur pentru a-l face gelos pe Volkan. Lui Onur ii zice ca ea si Volkan sunt pe cale sa divorteze.

Selcuk si Nil vor sa plece in Maldive in luna de miere dar Ceren ii intoarce din drum spunand ca se simte rau.Ziua de nastere a lui Asya va fi peste 2 zile si ea stabileste un nou plan. Ii cere unei paciente care lucreaza la o bijuterie sa-l sune pe Volkan si sa se prefaca ca l-a sunat din greseala si ca o cauta pe Asya pentru ca a primit colierul pe care ea vrea sa-l cumpere.

Atunci cand aude despre colier, Volkan vrea sa-l cumpere si sa i-l daruiasca de ziua ei. Asya se intalneste cu Cavidan la patiseria de alaturi cand Volkan merge la magazinul de bijuterii. Cavidan il vede pe Volkan si o anunta pe Derin ca sotul ei i-a cumparat un cadou.

Derin se duce la acelasi magazin si-i cumpara si ea sotului ei un cadou. Vanzatoarea ii arata fotografia colierului pe care l-a cumparat Volkan.

La cererea lui Asya, vanzatoarea il anunta pe Volkan. In acel moment Volkan se duce sa cumpere un colier si pentru Derin insa este diferit de cel pe care i l-a luat Asyei. Atunci cand ii daruieste colierul lui Derin, ea isi da seama ca celalalt l-a cumparat pentru Asya.

Asya informeaza pe toata lumea ca va merge la Istanbul la un seminar in acea seara si ca isi va petrece ziua de nastere acolo. Ii cere asistentei sa-i spuna lui Volkan ca a facut o rezervare la hotel in numele lui Aras Atesoglu. Crezand ca Asya se va intalni cu Aras, Volkan merge dupa ea la Istanbul. Derin merge dupa el.

Volkan o gaseste pe Asya singura la restaurantul hotelului si se bucura ca Aras nu a ajuns. Ii daruieste colierul apoi Asya ii zice ca trebuie sa plece pentru ca este asteptata. Atunci cand iese din hotel, Asya se intalneste cu Derin si-i arata colierul pe care il poarta.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *