Infidelul Episodul 52 rezumat

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 52 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Asya s-a saturat de necazurile pe care i le-au facut Volkan si familia Guclu si decide sa se razbune pe toti. Ii spune lui Derya ca isi doreste sa ajunga toti unde le este locul, Derin la spitalul de psihiatrie, Volkan la inchisoare iar familia Guclu sa piarda averea pe care au obtinut-o facand rau familiei lui Aras.

Intrucat ei nu i-au permis sa-si continue viata linistita dupa divort si sa fie fericita, si ea ii va face nefericiti. Incepe sa faca planuri pentru a-i trimite pe toti din Tekirdag. Volkan cumpara spitalul la cererea lui Gonul care vrea ca Asya sa fie concediata.

Asya incepe sa fie foarte amabila cu Volkan si sa o faca geloasa pe Derin. Asya ii reaminteste Deryei ca-i este datoare pentru ca nu i-a spus ca Volkan o insela cu Derin. Astfel, Derya incepe sa o ajute in planul de razbunare.

Derin ii da sfaturi lui Ceren pentru a-i desparti pe Selcuk si Nil. Ceren il cheama pe Selcuk cand merge la control sa auda bataile inimii copilului. Din moment ce copilul este nepotul lui Haluk, Derin si Gonul merg si ele la control. Nil se preface ca nu este afectata.

Asia il face pe Volkan sa creada ca familia Guclu il foloseste si ca il vor pune pe Selçuk la conducerea companiei. Atunci Volkan incepe sa achizitioneze imobile in secret, cu banii familiei Guclu. Asya candideaza pentru presedintia asociatiei de caritate impotriva lui Gonul si castiga.

Derin ia legatura cu Onur, care ii scrie pe retelele de socializare pentru a-l face pe Volkan gelos. Derya ii zice lui Volkan ca Asya se gandeste sa plece la Aras. Volakn o suna imediat pe Asya si-i spune sa nu ia nici o decizie pentru ca vrea sa vorbeasca cu ea. Asya il invita acasă la ea în acea seară să discute.

Seara, in timp ce Volkan se duce la Asya, Derya il duce pe Ali acasa la Derin si-i spune lui Derin ca Asya si Volkan vor sa fie singuri. Derin se duce imediat acasa la Asya. Asya il asteapta pe Volkan imbracata intr-o camasa de noapte si lasa usa deschisa pentru cand va sosi Derin.

Flirteaza cu Volkan si servesc un pahar de vin impreuna apoi Asya varsa intentionat paharul pe camasa lui. Atunci cand Derin intra in casa, Asya ii descheie camasa lui Volkan.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *