Infidelul Episodul 51 rezumat

Infidelul Ep 51

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 51 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Asya este chemata la sectia de politie pentru declaratie dupa ce familia pacientei ei a depus plangere impotriva ei. Pacienta a supravietuit iar Asya impreuna cu Aras fac cercetari si afla ca Gonul a aranjat schimbarea rezultatelor analizelor pentru a-i face probleme.

Gonul ajunge la o intelegere cu Asya si face o donatie pentru deschiderea unui centru de ajutor pentru femeile nevoiase. Ali nu vrea sa plece in Anglia pentru ca s-a indragostit de Ipek. Ipek ii transmite lui Gonul tot ce se intampla in casa Asyei.

Gonul ii cere sa-i spuna Asyei ca Derin il trateaza rau pe Ali ca sa nu mai plece, pentru ca vrea sa se desparta de Aras si sa ramana singura la fel ca ea. In schimb, Derin prefera ca Asya sa plece cat mai departe de Volkan.

Selcuk si Nil vor sa se casatoreasca. Nevin, Gonul si Derin incearca in zadar sa-l convinga pe Selcuk sa se casatoreasca cu Ceren. Atunci cand Aras ii propune lui Asya din nou sa plece in Anglia, ea ii spune ca nu vrea sa se mute fara Ali si ca are nevoie de timp ca sa-l convinga sa plece cu ei.

In timp ce povestesc, Aras ii zice ca l-a vazut pe Haluk tinandu-se de piept dar a crezut ca se preface ca sa scape de confruntare si nici macar o clipa nu s-a gandit ca chiar se simte rau.

Asya este socata si-l invinuieste pentru moartea lui Haluk si se desparte de el. Aras se intoarce in Anglia devastat in timp ce Asya merge la nunta lui Nil, hotarata sa-i faca sa plateasca pe toti cei care i-au facut rau.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *