Infidelul Episodul 50 rezumat

Infidelul Episodul 50 rezumat - STARPedia

Citeste aici rezumatul serialului turcesc Infidelul Episodul 50 difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Aras o convinge pe Asya sa se mute impreuna cu el in Anglia. Ali ii zice mamei sale ca el nu vrea sa plece dar ea poate sa mearga linistita. Asya este de acord sa mearga in Anglia pentru doua saptamani ca sa faca pregatirile pentru mutare si spera ca in acest timp, Ali se va hotari sa mearga cu ea.

Volkan s-a impacat cu Derin cand Gonul i-a oferit conducerea companiei lor. Derin nu este de acord ca Ali sa locuiasca cu ei. Ali aude discutia lor dar nu spune nimic. Gonul se muta in casa lui Bahar pentru a o tine sub supraveghere pe Asya, pe care vrea sa se razbune. Derin gaseste tabloul de familie cu Asya si Ali pe care Volkan il pastreaza ascuns in casa.

Secuk incendiaza casa lui Aras cand afla ca pleaca. Aras este ranit iar mamei lui i se face rau cand retraieste trauma incendiului. Pentru Asya, Aras nu depune plangere impotriva lui Selcuk dar il avertizeaza ca nu il va lasa nepedepsit daca ii mai raneste pe cei dragi lui. Pentru a o proteja pe mama lui, el o trimite imediat in Anglia cu Kadir.

Kadir ii promite lui Derya ca se va intoarce. Gonul trimite o pacienta la Asya si aranjeaza ca un asistent sa schimbe rezultatul analizelor ei. Din aceasta cauza , Asya ii prescrie o reteta care ii va provoca un infarct. Nestiind ce s-a intamplat cu pacienta, Asya se pregateste de plecare cu Aras.

Volkan se duce dupa ea la aeroportsi o implora sa nu plece. Asya il ignora dar imediat dupa aceea este retinuta de politie pentru ca familia pacientei a depus plangere impotriva ei.

Infidelul Ep 50

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *