Îndrăgostiți Din Interes Episoadele 4-6 (Rezumat)

Esra merge la companie pentru interviu. Ozan este uimit când o vede acolo. El nu își dorește ca fosta lui soție să lucreze în compania sa și de aceea face tot posibilul pentru a o face să renunțe. Ajunge până acolo încât după interviu îi aruncă CV- ul la coșul de gunoi. Cagla, dimpotrivă este impresionată de răspunsurile Esrei și nu înțelege comportamentul ostil al lui Ozan față de ea.
Mai târziu, Ozan află că mama lui a cumpărat o casă în vechiul cartier și merge acolo pentru a o convinge să se mute în altă parte. Zumrut nici nu vrea să audă.
Ozan și Esra se întâlnesc. Ea îl provoacă întrebând-ul dacă a refuzat să o angajeze de teamă că se va îndrăgosti iar de ea.
Când se întoarce la birou, Ozan îi caută CV- ul și îi cere lui Musa, asistentul său să o sune și să îi spună că este angajată începând de a doua zi.
Cinar este angajat și el la companie ca stagiar. El și Esra se împrietenesc dar fiecare se preface că nu îl cunoaște pe Ozan.

Încă din prima zi de lucru a Esrei, Ozan vrea să îi arate
că locul ei nu este acolo
dar ea rezistă presiunilor lui.
Cinar care a acceptat să lucreze ca stagiar doar pentru a-i face pe plac tatălui său plănuia să facă totul pentru a fi concediat dar muncind alături de Esra începe să îi placă munca pe care o face.

Când Zumrut află că Esra a fost angajată la companie, caută imediat o mireasă pentru fiul său. Ea îl cheamă pe Ozan sub pretextul că era bolnavă dar de fapt voia să îi prezinte viitoarea mireasă. Ozan îi spune mamei sale că nu îl interesează fata si îi cere să nu mai facă asta niciodată, apoi pleacă. Afară el o întâlnește pe Esra și are loc o discuție aprinsă între cei doi.
Mai târziu, pentru a se răzbuna, Esra merge cu Ekrem în parcarea companiei și îi vopsește mașina lui Ozan.
A doua zi dimineața, Ozan află că în acea noapte i-au fost furate niște date importante din companie. Se pare că persoana vinovată a folosit cardul Esrei.
Ozan și Cagla o bănuiesc pe Esra dar Cinar o salvează. El
își amintește că înainte cu o zi Esra își pierduse cardul. Ozan verifică camerele de supraveghere și află adevărul.

Musa îi spune lui Ozan că ar trebui să își ceară scuze de la Esra. Ozan insistă ca el să o anunțe la telefon că se poate întoarce la serviciu și bineînțeles să îi ceară scuze în numele companiei pentru calomnia adusă.
Esra, însă, îi răspunde că va accepta scuzele doar dacă Ozan să își va cere iertare personal.
În acea seară, Esra îl întâlnește pe Ozan în fața casei.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *