Îndrăgostiți din interes episoadele 19-21 (rezumat)

După ce îi vede pe Ozan și pe Cagla discutând atât de apropiați, Esra crede că există o relație între ei și foarte tristă, se întoarce fără ca ei să o vadă.
Pe hol se întâlnește cu Musa. Ea îl roagă să nu îi spună lui Ozan că a stat cu el toată noaptea. Musa o întreabă dacă ea și Ozan s-au certat din nou dar ea îi spune că nu este nimic doar că așa trebuie să fie.
Cagla pleacă iar Musa rămâne cu Ozan. Ozan vede jacheta lui Esra pe scaun și îl întreabă pe Musa dacă știe a cui este dar Musa se preface că nu știe.

Ozan este externat din spital iar Cagla îl conduce acasă. Înainte de asta, Pinar o trimite pe Esra acasă la Ozan pentru a pregăti totul înainte ca el să ajungă acasă.
Când Ozan și Cagla ajung acasă, Esra se ascunde în camera lui. După ce pleacă Cagla, Ozan îi reproșează Esrei că nici măcar nu a mers să îl vadă la spital chiar dacă el s-a rănit încercând să o salveze. Totuși, ea nu îi spune că a fost acolo și că a stat cu el toată noaptea.

Zumrut și Menekse se ceartă din nou.
Zumrut află că Ozan a fost la spital din cauza Esrei și merge la companie. Când o vede pe Cagla o îndrăgește imediat și o invită în acea seară la cină la ea acasă. Zumrut speră că Cagla îi va fi noră. Ozan încearcă să îi explice mamei sale că Cagla este doar o prietenă pentru el dar Zumrut nici nu vrea să audă.
Esra devine geloasă când o vede pe Cagla în cartier împreună cu Ozan și face tot posibilul pentru a le strica buna dispoziție.
‌A doua zi, la companie Esra aude că Cagla lipsește, apoi îl vede pe Ozan plecând și crede că merge să se întâlnească cu ea. Esra ia un taxi și îl urmărește. Ozan a mers în vizită la profesorul lui de la Universitate. Când Esra coboară din taxi, Ozan o vede și o întreabă de ce l-a urmărit.
‌Profesorul apare atunci și o invită pe Esra să ia masa împreună cu ei.
‌Mai târziu, el îi lasă singuri pentru a discuta amândoi.
La un moment dat, Esra își ia jacheta din geantă iar Ozan își dă seama că era jacheta pe care o văzuse el în spital. El o întreabă dacă a fost în spital în acea noapte iar ea recunoaște că a stat lângă el toată noaptea.
Ozan o întreabă de ce a făcut asta pentru el mai ales că ea i-a spus că nu a fost niciodată îndrăgostită de el.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *