Îndrăgostiți din interes episoadele 16-18 (rezumat)

După ce Ozan îi vede pe Cinar și pe Esra discutând în grădină, se întoarce dezamăgit în camera de hotel, își împachetează lucrurile și pleacă acasă.
Cinar nu reușește să îi spună Esrei că este îndrăgostit de ea fiindcă ea îl vede pe Ozan și merge la hotel să discute cu el, dar ajunge prea târziu fiindcă Ozan era deja plecat.

A doua zi se întorc cu toții din vacanță.
La companie a apărut o problemă iar singurul care o poate rezolva este Ozan. Toată lumea îl caută dar este de negasit.
Vrând să rămână singur, Ozan se retrage la noua lui casă, un loc pe care nimeni nu îl știa în afară de Esra. După mai multe căutări, ea îl găseste și cu greu îl convinge să meargă la companie.
Mai târziu, Cinar îi povestește lui Ozan că în dimineața aceea i-a spus Esrei că este îndrăgostit de ea iar ea a râs crezând că este o glumă și i-a spus că ei nu pot fi decât prieteni. Ozan se bucură să audă asta. Totuși, Cinar este hotărât să lupte pentru a o câștiga.

‌Cagla și Ozan trebuie să participe la o ședință foto pentru un eveniment de caritate, îmbrăcați în haine de mire și mireasă.
‌ Din cauza unei probleme, Cagla trebuie să renunțe la ședința foto iar Esra o înlocuiește.
‌Totul decurge bine dar după ședința foto Esra este în pericol de accident. Ozan se aruncă în fața ei să o protejeze și este rănit. El este dus la spital.
‌Esra rămâne lângă el toată noaptea.
A doua zi dimineața, Cagla află de la Cinar despre accident și merge la spital.
După ce pleacă Esra, Ozan se trezește. Cagla îl lasă să creadă că ea a stat cu el toată noaptea. El o ia de mână și îi spune că se bucură că există.
Esra își dă seama că și-a uitat sacoul și se întoarce la salon. Când ajunge în ușă îi aude pe Ozan și pe Cagla discutând și este foarte dezamăgită văzând-ui atât de apropiați.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *