Îndrăgostiți Din Interes Episoadele 13-15 (Rezumat)

Ozan află că restaurantul lui Menekse a fost închis din cauza lui Zumrut pentru că ea a plătit un tip pentru a minți că s-a intoxicat după ce a mâncat la restaurant.
Pentru a o pedepsi, Ozan îi ia toate cardurile și îi cere să își ceară iertare de la Menekse și pe deasupra va trebui să lucreze la restaurant fără a fi plătită până când Menekse o va ierta.

Eco este foarte trist fiindcă Elif i-a spus că ei doi sunt foarte diferiți și nu vor putea fi niciodată iubiți, decât prieteni.

Ozan este bulversat din cauza că Cinar îi spune că intenționează să îi mărturisească Esrei despre sentimentele lui față de ea.
Toată noaptea, Ozan nu poate să doarmă iar a doua zi la companie face tot posibilul să îi țină pe cei doi departe unul de altul.

Zumrut și Eco încep să lucreze împreună la restaurant. Menekse le dă mult de lucru și îi ceartă mereu fiindcă nu este deloc mulțumită de munca lor așa că ei încearcă să se revolte împotriva ei dar Menekse îi amintește lui Zumrut că dacă va renunța la serviciu Ozan nu îi va mai înapoia cardurile.
Zumrut se întoarce înapoi la lucru dar a doua zi încearcă să o enerveze pe Menekse și îi spune că ar trebui să o concedieze dar Menekse îi spune că orice ar face nu o va concedia.

Esra și Ozan merg într-o excursie cu angajații companiei.
Ozan este gelos din cauza că ea și Cinar au fost prea apropiați toată ziua. El îi reproșează asta iar Esra se simte jignită și îi spune că nu îl va ierta niciodată pentru vorbele spuse.
După ce se ceartă cu Ozan, Esra merge afară pentru a se calma. Cinar merge la ea. El o ia de mână și îi spune că vrea să îi zică ceva important.
Ozan apare chiar atunci și îi vede .

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *