Ilinca Băcilă biografie, vârstă, zodie, înălțime, iubit, ce piese cântă

Wiki Ilinca Băcilă, data nașterii, studii, in ce zodie s-a născut, înălțime, dacă are iubit și ce piese cântă

Conform biografiei, Ilinca Maria Băcilă (17 august 1998, zodia Leu) s-a născut în Târgu Mureș, dar locuiește la Cluj-Napoca.
Despre iubitul Bogdan, Ilinca Băcilă spune că este omul din spatele camerelor, sprijinul ei constant şi în muzică, şi în fashion, şi în make-up.
Spune că iubitul să uu e ca restul bărbaţilor, el nu se sfieşte de la a-şi da cu părerea despre cum să se îmbrace sau cum să se machieze şi pentru asta îl iubește.
Ilinca a studiat muzica de la vârsta de 7 ani, iar la doar 14 ani a participat la “X Factor” ca membră a unei trupe de fete, reușind să ajungă până în galele live.
La doi ani după participarea la “X Factor”, artista urcă pe scena “Vocea României”, unde face parte din echipa Loredanei Groza și unde ajunge până în semifinale.
Ilinca Bacila biografia varsta inaltime greutate studii
După ce s-a făcut remarcată la “X Factor” și la “Vocea României”, Ilinca începe colaborarea cu mai multe instituții de cultură, precum Filarmonica Iași, Opera Română Cluj și Teatrul Dramatic Brașov.
La începutul anului 2017, Ilinca Băcilă colaborează cu Alex Florea și prezintă melodia “Yodel it”, piesa înscrisă la Selecția Națională Eurovision România 2017. Melodia compusă de Mihai Alexandru și Alexa Niculae a cucerit publicul și juriul, astfel că “Yodel it” a câștigat finala celebrului concurs, iar Ilinca și Alex o reprezentat România la Eurovision 2017, în semifinalele de la Kiev.
Ca și hobby, o pasionează bucătăria indiană şi cea japoneză şi obişnuiește în timpul liber să experimenteze în zona aceasta!
 
Acum alături de Laurențiu Niculescu, cei dor vor fi gazdele celui mai aşteptat eveniment – Selecţia Naţională Eurovision 2023, realizat şi difuzat de TVR, sâmbătă, 11 februarie 2023, începând cu ora 20.30.

llinca Băcilă a mai făcut parte din echipa de prezentatori a Finalei Eurovision România în 2022.

Artista îi va însoţi pe concurenţi în Camera Verde, de unde va transmite momente inedite pe toată durata spectacolului.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *