iLike IT, 25 februarie 2023. Shurubel testează cele mai noi telefoane mobile. Cum arată mașinile viitorului

Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc informații actuale despre tehnologie și gadget-uri într-o nouă ediție iLike IT. Shurubel va veni în platou pentru a testa trei telefoane mobile de ultimă generație și va decide care este preferatul lui. Cum arată mașinile viitorului, dar și ce joc fascinant au descoperit cei doi experți în domeniu, vedem sâmbătă, la PRO TV.

Shurubel vine în platoul iLike IT – 23 februarie 2023

Shurubel, unul dintre cei trei moderatori Vorbește lumea, vine la iLike IT pentru a supune la test vârfurile de gamă ale celor mai mari producători de telefoane mobile.

Alături de Marian Andrei, acesta va testa stabilizarea, claritatea, modurile portret și panoramic ale camerelor de pe cele trei dispozitive. Ce mobil va ieși câștigător în urma testelor, vedem sâmbătă dimineață.

„Vorbim despre mașinile pe care le vom conduce peste câțiva ani”

Iulia Ionescu va prezenta câteva dintre cele mai surprinzătoare modele de mașini ale viitorului văzute la cel mai mare târg de tehnologie din lume, CES 2023.

„Astăzi vorbim despre mașinile pe care le vom conduce peste câțiva ani. Ne vorbesc, au o super autonomie, se încarcă de la soare, își schimbă singure culoarea și au un PlayStation 5 la bord. Autoturismele au fost vedetele târgului de anul acesta. Cei mai mari producători auto s-au întrecut în soluții și concepte care să detroneze succesul Tesla”, spune prezentatoarea iLike IT.

Jocul săptămânii la iLike IT

Jocul săptămânii este Survivor.io, „un joc simpatic de supraviețuire”, în care ești nevoit să lupți cu zombi răi și periculoși, în încercarea de a deveni un adevărat războinic. Ce l-a atras pe Marian Andrei la acesta, aflăm mâine, la PRO TV.

Ultimele tendințe în tehnologie le descoperim împreună în fiecare sâmbăta, de la ora 10:00, la PRO TV. Emisiunea iLike IT este disponibilă și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *