iLike IT, 18 februarie 2023. Pe cine au invitat Iulia Ionescu și Marian Andrei în platoul emisiunii de la Pro TV

Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, într-o nouă ediție iLike IT, Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc informații noi despre tehnologia folosită în industria aviatică. În premieră, vom vedea cum oricine poate experimenta pilotajul unui avion, prin intermediul celor mai performante simulatoare de zbor din România, dar și ce dispozitive inedite folosesc cei care fac parte din echipaj.

Pilotul Simona Păun vine în platoul iLike IT – 18 februarie 2023

În exclusivitate, Simona Păun, pilot de linie de 6 ani, va veni în platoul iLike IT pentru a vorbi despre branșa în care activează și în care doar 3% dintre piloții de avion sunt femei.

„Este ceva fascinant. Un domeniu total atipic. Ți se schimbă viața. Nu este o meserie, este un stil de viață. Suntem destul de puține femei. Numărul femeilor pilot crește la nivel global. India a fost mereu lider. Sunt foarte fericită că sunt din ce în ce mai multe femei care aleg această carieră, chiar și în România”, va povesti aceasta.

Marian Andrei va testa unul dintre cele mai performante simulatoare de zbor din țara noastră, la Școala Superioară de Aviație Civilă.

„Am controlat un avion de 41 de tone fără să am licență!”, va declara acesta. Prezentatorul iLike IT va vorbi despre importanța acestor aparate: „Simulatoarele sunt vitale în industria aviatică nu doar pentru cei care vor să devină piloți, ci și pentru cei care au deja licență și trebuie să treacă prin diverse scenarii: motoare defecte, incendii la bord, vreme severă”.

Jocul săptămânii la iLike IT

Jocul săptămânii este Hogwarts Legacy, inspirat din celebra serie de cărți și filme, Harry Potter.

„A trecut ceva timp de când un joc m-a cucerit atât de tare. Parcă sunt parte dintr-un film! Este super bine făcut. Detaliile sunt fantastice… parcă ai fi într-un muzeu virtual. La Hogwarts Legacy s-a lucrat mai bine de 6 ani. Are mari șanse să ajungă unul dintre cele mai de succes titluri de anul acesta”, va spune Marian Andrei.

Ultimele tendințe în tehnologie le puteți descoperi în fiecare sâmbăta, de la ora 10:00, la PRO TV! Emisiunea iLike IT este disponibilă și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *