Golden Boy Episodul 8 (Rezumat)

Abidin îi distrage atenția lui Seyran ca să nu îi vadă pe Suna și pe Ferit sărutându-se.
Când se întorc acasă, Ifakat îi ceartă pe toți și mai ales pe fete pentru că Suna a băut prea mult.
Pe deasupra, Pelin îi așteaptă în cameră și le spune că s-a întâlnit cu Yusuf când se strecura pe terasă dar minte că l-a convins că este amica lor.
Nu știm exact ce au vorbit Pelin și Yusuf dar a doua zi vorbesc la telefon despre cuplul căsătorit.

Suna este jenată când își amintește de sărutul de la club.
Când Ferit îi spune lui Seyran, ea se înfurie foarte tare și, deși Ferit spune că este nevinovat, nu îl crede și îl acuză că a profitat de Suna.

Mai târziu în aceeași zi, sosește un pețitor pentru Suna din Antep. Acum Suna nu mai vrea să se căsătorească dar nu are nici un cuvânt de spus. Kazim îi spune bărbatului că se mai gândește dar totuși nu este de acord cu căsătoria fiindcă este văduv, mai în vârstă și are un copil.
Seyran o vizitează pe mama ei fiindcă se simte rău și rămâne cu familia până a doua zi. Ferit rămâne la Pelo peste noapte dar familia lui știe că este cu Seyran.
Dimineața, Seyran o confruntă pe Suna crezând că are sentimente pentru soțul ei. Kazim le aude vorbind și nebun de furie, îl sună pe pețitor și îi spune să facă nunta cât mai curând.
Urmează ca mătușa Hattuc și Suna să se întoarcă în Antep pentru nuntă a doua zi.

Seyran îi povestește lui Ferit despre aranjamentul căsătoriei și îl roagă să o ajute pe Suna. Ferit este foarte supărat pentru că ea continuă să îl acuze că este un profitor josnic și îi spune că o ajută, cu condiția să petreacă noaptea împreună.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *