Golden Boy Episoadele 57-59 (Rezumat)

Unchiul lui Serter vrea să îl pedepsească pe Ferit pentru că i-a dat o palmă lui Serter.
Serter intervine și îl oprește dar apoi le spune lui Ferit și lui Abidin că data viitoare s-ar putea să nu-l mai poată opri.
Ferit o sună apoi pe Pelin și îi spune să nu se mai vadă cu Serter ca să îl facă gelos pentru că nu va reuși decât să își distrugă singură viața.

Seyran a mers singură la interviu iar Efe și Defne o conving să semneze un contract provizoriu, spunând că așa cei din familia ei nu se vor mai opune dar dacă totuși se răzgândește, îl poate rupe.
Ferit se supără foarte tare când află că a fost la interviu fără el. Toată familia îl susține dar Seyran îi sfidează și le spune că a semnat contractul și că va face ce vrea.
Kazim o susține în continuare și merge să vorbească cu Orhan și cu Ferit, să vadă de ce se împotrivesc atât de tare. Fiindcă ei nu au nici un argument convingător, cedează și îi permit lui Seyran să lucreze.
Ferit este tare dezamăgit și îi spune lui Seyran să facă ce vrea că pe el nu îl mai interesează.
Văzându-l așa de supărat Seyran se gândește să renunțe dar se răzgândește când Suna îi spune că Ferit încă se vede cu Pelin fiindcă a auzit o discuție între el și Abidin despre ea.

Pelin se distanțează de Serter. El își dă seama că Ferit este de vină și îi spune unchiului său să îl găsească și să îl amenințe ca să iasă din viața ei.
Unchiul lui îi taie calea lui Abidin crezând că Ferit este în mașină dar de fapt Kazim și Suna sunt cu el.
Kazim crede că este nemulțumit din cauza traficului și iese să se certe cu el. Scapă teferi doar pentru că Suna este cu ei dar mafiotul îi spune lui Abidin să îi transmită lui Ferit să își bage mințile în cap.
Când află acest lucru, Ferit merge din nou la Pelin și îi spune să nu se mai vadă cu Serter pentru că se îngrijorează pentru ea.

După ce Seyran află de la Suna că Ferit încă se vede cu iubita lui, se duce la o cină de afaceri cu Efe și cu Defne, fără să îl anunțe.
Ferit află și merge la restaurant furios.

În versiunea originală a serialului acesta este episodul 18.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *