GIULIA REVINE ÎN MUZICĂ DUPĂ 3 ANI DE ABSENȚĂ CU UN LOOK PROVOCATOR ȘI VERSURI INCITANTE: „FUMEZ AMINTIRI CU TINE, GOALĂ”

După ce în ultima vreme a activat mai mult pe micul ecran, prezentând o emisiune la prima TV, Giulia Anghelescu revine în muzică cu o colaborare cu Dirty Nano. „Fumez amintiri” este noua piesă, iar în clipul recent lansat artista radiază într-o ținută provocatoare.

După 3 ani de pauză, timp în care s-a concentrat mai mult pe TV, radio  și online din postura de prezentatoare, Giulia își face reapariția în industria muzicală. Cântăreața tocmai a lansat o piesă în colaborare cu  Dirty Nano. „Fumez amintiri” este  despre o relație de iubire terminată, regretată, însă versurile au un iz de încredere, încredere ce e susținută de ritmul antrenant al piesei.

Piesa a fost compusă de Vlad Popescu, Ana Maria Stancu, George Hora și Tinu Vidaicu, iar de producție s-a ocupat Dirty Nano. „Fumez Amintiri” vine la pachet și cu un videoclip creativ regizat de David Mogan și Ioana Stan, în care Giulia apare într-un outfit provocator, care îi vine de minune.

Fumez amintiri a ieșit exact cum ne-am dorit ca sound, iar vocea Giuliei a completat perfect tabloul nostru muzical. Sperăm să vă placă piesa la fel de mult ca nouă”,  spun cei de la Dirty Nano.

Gata! S-au aliniat planetele în sfârșit și s-a lansat piesa pe care o așteptam cu cea mai mare nerăbdare. Fumez amintiri e piesa pentru care am stat cuminte, am avut răbdare și încredere că lucrurile se vor așeza frumos și firesc, pentru ca ea să ajungă la voi. Știu că așteptați de foarte mult timp ceva muzical din partea mea și sper că a meritat așteptarea! Sunt recunoscătoare că bucuria asta o împart cu doi prieteni care-mi sunt familie, cei de la Dirty Nano. Nimic nu e întâmplător în viață și toate lucrurile vin către noi atunci cand suntem pregătiți să le primim și să le apreciem. Aici sunt pentru toți cei apropiati mie, care au avut încredere că acest moment va veni, dar mai ales pentru voi, cei care ați continuat să mă întrebați când voi cânta din nou!”, spune Giulia.

giulia

O mămică cool

Anul trecut, Giulia și Vlad Huidu au sărbătorit 10 ani de la căsătorie, iar relația lor nu a fost una plină cu lapte și miere. Însă au reușit să treacă peste probleme și să se concentreze asupra celor doi copii ai lor, Antonia și Mika. Și cum fiica se apropie de adolescență, va împlini 10 ani, Giulia este pregătită să fie o mamp cool.

Nu sunt deloc. Nu ştiu când a trecut timpul şi nu ştiu când s-a transformat deja în preadolescentă. Întotdeauna am încercat să fiu prietena ei şi să îi dau încredere să ia singura decizii şi sper că relaţia pe care am construit-o până acum să fie îndeajuns de solidă pentru a trece fără prea mari bătăi de cap peste adolescență”, ne declara Giulia cu ceva timp în urmă.

giulia-si-copiii-1

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *