Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă. Ce a spus prezentatoarea TV despre rochia de mireasă

Gina Pistol și Smiley sunt gata de nuntă! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar, în urmă cu aproape doi ani, au devenit părinți pentru prima dată. Recent, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a dezvăluit că ea și cântărețul au în plan să devină soț și soție.

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă

Gina Pistol și Smiley sunt gata de nuntă. După ce au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani, cei doi plănuiesc să facă pasul cel mare și să devină soț și soție. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a declarat că nu știe când se vor căsători ea și Smiley, având în vedere că timpul trece foarte repede și au programe încărcate. În plus, ea a mărturisit că nu știe cum va arăta rochia de mireasă.

Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.ro.

smiley-si-gina-pistol-2

Gina Pistol, noi detalii despre fiica ei

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, va împlini doi anișori în luna martie. Gina Pistol a dezvăluit că fiica ei adoră muzică. În plus, micuța cântă și dansează de dimineața și până seara. Josephine a început să și vorbească și adoră muzica lui Smiley.

Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a mai zis Gina Pistol.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *