Gina Pistol se retrage din televiziune. Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională. Cum și-a motivat decizia iubita lui Smiley.

Gina Pistol renunță la televiziune

Gina Pistol a anunțat că ia o pauză de la televiziunepentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV și-a însoțit anunțul cu următoarea declarație emoționantă:

Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele”, și-a început Gina mesajul.

Gina Pistol: „Acești ani au fost foarte complicați”

Gina Pistol este pregătită să se retragă din televiziune pentru o perioadă de timp nederminată. Iubita lui Smiley a ținut să le mulțumească în mod special colegilor ei de la Antena 1, în mod special celor trei „magnifici” de la Chefi la cuțite.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noiAnul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”

Gina Pistol se retrage din televiziune. Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV

În secțiunea de comentarii a postării Ginei Pistol, pe Instagram, utilizatorii au scris: „Oh nu, Gina, ești de neînlocuit…”, „Îmi pare rău! nu va mai fi la fel fără tine!!”, „Ne lași cu Irina??? Pfff! Nu ne place!”, „Perfect! Nu aveai nici un haz. Irina Fodor este mult mai bună, de departe!”, „Nimic nu va fi la fel fără tine. Tot speram să auzim vestea cea mare. Că te întorci și în America Express. Totuși, ne bucurăm pentru tine. Mult succes!” sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă

Gina Pistol și Smiley sunt gata de nuntă! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar, în urmă cu aproape doi ani, au devenit părinți pentru prima dată. Recent, prezentatoarea a dezvăluit că ea și cântărețul au în plan să devină soț și soție.

Gina Pistol a declarat că nu știe când se vor căsători ea și Smiley, având în vedere că timpul trece foarte repede și au programe încărcate. În plus, ea a mărturisit că nu știe cum va arăta rochia de mireasă.

Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *