Foștii concurenți vor reintra în Splitsvilla X4; Kashish Thakur este încolțit

Foștii concurenți vor reintra în Splitsvilla X4; Kashish Thakur este încolțit

Cu Splitsvilla X4 apropiindu-se de finalul său, telespectatorii își ghicesc deja cine va câștiga această căutare amoroasă. Episoadele viitoare vor fi martorii unora dintre cei mai distrași foști concurenți reintră în vilă și creează un haos imens.

Odată cu revenirea foștilor concurenți, Kashish Thakur, care este unul dintre cei mai puternici jucători din emisiune, va avea o perioadă dificilă. El va fi supus la multe întrebări și va fi întrebat, de asemenea, dacă ea este cu adevărat dedicată lui Mehak sau a folosit doar legătura lor în avantajul lui.

O promoție recentă l-a văzut pe Mehak foarte supărat. El spune: „Ai strigat în fața tuturor și ai spus că mă placi, și vei părăsi emisiunea dacă plec, ce s-a întâmplat acum? Am vrut să iei atitudine pentru mine, de ce nu ai plecat cu mine? Nu numai că m-ai rănit, dar ai și contrazis propriile tale declarații. Te văd jucând cu Akashlina când tot ce îmi doream erai pe tine. Mă face să-mi pierd simțurile, Kashish.” Kashish îi răspunde și îi spune: „Sunt mereu cu tine Mehak, nici măcar nu stau lângă ea și nici nu o țin de mână”.

 

About Admin

Check Also

AMERICA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2023. IRINA FODOR APLICĂ SANCȚIUNI DURE, ÎNAINTE DE CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ. „E CEVA ÎNGROZITOR”

Onouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 15 februarie 2023, iar trei echipe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *