Fosta soție a lui Shalin Bhanot, Dalljiet Kaur, este pregătită să se căsătorească cu Nikhil Patel, cu sediul în Marea Britanie

Fosta soție a lui Shalin Bhanot, Dalljiet Kaur, este pregătită să se căsătorească cu Nikhil Patel, cu sediul în Marea Britanie

Actrița Dalljiet Kaur este gata să se căsătorească cu Nikhil Patel, cu sediul în Marea Britanie, care lucrează cu o companie financiară. Cuplul a decis să se căsătorească în luna martie a acestui an. Potrivit rapoartelor, actrița se va muta împreună cu fiul ei de nouă ani, Jaydon, la Londra după căsătorie.

Dalljiet a vorbit despre asta într-un interviu și a împărtășit: „Nunta este în martie și încă îmi dau seama de multe lucruri. Mă voi muta în Nairobi (Africa) pentru câțiva ani, deoarece Nikhil este plasat acolo pentru muncă chiar acum. În cele din urmă ne vom muta înapoi la Londra, unde s-a născut și a crescut.”

Dalljiet a adăugat: „L-am cunoscut pe Nick la petrecerea unui prieten din Dubai anul trecut. Am vorbit doar despre fiul meu, iar el vorbea despre cele două fiice ale lui, Aariyana, în vârstă de 13 ani, și Aanika, în vârstă de opt ani. Purta oja albastră pe degetele de la picioare și, când l-am întrebat despre asta, mi-a răspuns: „Sunt un tată mândru de două fete”. Romantismul nu era în aer pe atunci; erau doar doi părinți singuri care discutau. Dragostea s-a întâmplat cu timpul. Dragostea noastră pentru copiii noștri a fost cea care ne-a legat. În timp ce Anika locuiește cu mama ei în SUA, Aariyana va locui cu noi.”

 

După ce au fost într-o relație de aproximativ un an, cei doi s-au logodit în Nepal pe 3 ianuarie. Pentru cei neștiri, Dalljiet a fost căsătorit mai devreme cu actorul Shalin Bhanot. S-au căsătorit în 2009 și mai târziu au decis să se despartă în 2013.

Când a fost întrebată cum plănuiește să faciliteze întâlnirile lor, ea a spus: „Jaydon trebuie să aibă cea mai normală viață și poate avea asta doar dacă are oamenii săi, inclusiv Shalin, în preajma lui. Shalin este mai mult decât binevenit să-l întâlnească pe Jaydon și îl voi aduce în India pentru a-l întâlni. Ar trebui să știe că tatăl lui îl iubește. Hamein iss bache ka sochna chahiye jiska koi lena dena nahi hai jo bhi jhagde hue ya nahi hue. Amândoi trebuie să fim părinți ai lui și aceasta este șansa noastră. Dacă Shalin se căsătorește, eu voi fi cel care îi va prezenta fetei acelei lui Jaydon.”

Ea a adăugat: „Cea mai mare teamă a mea a fost că nu ar trebui să iau o decizie greșită. Cu toate acestea, pe măsură ce adunam bucățile rupte din viața mea, pe lângă faptul că îmi dădeam seama cât de mult îi lipsea lui Jaydon să aibă un tată, era vorba și despre faptul că îmi lipseam un însoțitor, ceea ce nu simțeam mai devreme. Sunt îndrăgostită de Nikhil și simt fluturi în stomac de fiecare dată când mă sună. Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla asta. Întotdeauna am crezut că mă voi căsători mai întâi și apoi mă voi îndrăgosti.”

Acum că se va muta în străinătate, cum va continua actoria? „Am semnat câteva proiecte și sunt gata să mă întorc în Mumbai. Nick spune că el va avea grijă de copii când călătoresc, așa cum voi face și eu când călătorește pentru serviciu. Bahut se teme de haine, dar pentru că Nick mă ține de mână prin asta, cred că totul va fi grozav”, încheie ea zâmbind.

ACȚIUNE.

About Admin

Check Also

AMERICA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2023. IRINA FODOR APLICĂ SANCȚIUNI DURE, ÎNAINTE DE CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ. „E CEVA ÎNGROZITOR”

Onouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 15 februarie 2023, iar trei echipe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *