FILMUL „NUNŢI, BOTEZURI, ÎNMORMÂNTĂRI” ARE UN SUCCES RĂSUNĂTOR PE NETFLIX. ESTE PE PRIMUL LOC ÎN TOPUL CELOR MAI VIZIONATE FILME

Un nou film românesc a ajuns pe primul loc în topul filmelor de pe Netflix, după succes înregistrat de „Teambuilding”. Este vorba despre „Nunţi, botezuri, înmormântări”, o comedie cu Șerban Pavlu în rol principal. Iată care este povestea filmului.

„Nunţi, botezuri, înmormântări”, locul 1 pe Netflix

Filmul „Nunţi, botezuri, înmormântări” este pe locul unu în topul preferinţelor abonaţilor Netflix din România. Producția marchează debutul pe marile ecrane al regizorului Alexandru Lustig, după succesele la TVR1 cu teleplay-urile „Livada de vișini” – de Cehov, „Furtuna” – de Shakespeare – și „Mantaua” – de Gogol.

Din distribuție fac parte actorii: Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Valentin Rupiță, Jean de la Craiova. De asemenea, în film joacă și Ilona Brezoianu, pe care o știm de la TV, la „Te cunosc de undeva!”, „iUmor” sau „X Factor”.

Lansarea oficială în cinematografe a avut loc pe 23 Septembrie 2022, iar cei care nu au putut ajunge la cinema sau cei care vor să revadă filmul, au ocazia să vizioneze „Nunţi, botezuri, înmormântări” pe Netflix.

Filmul „Nunți, botezuri, înmormântări” este povestea lui Cosmin (Șerban Pavlu), care, în plină bulă imobiliară, își propune să câștige un milion de euro, dar se alege cu un milion de belele. Este o poveste despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: „capra vecinului”.

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *