FILME NOI CU ADAM SANDLER, PE NETFLIX ÎN 2023

În 2023, pe Netflix va apărea o serie importantă de filme pe care Adam Sandler le va produce. De asemenea, în unele dintre ele îl vom regăsi pe simpaticul actor pe lista starurilor din distribuție. Iată despre ce proiecte este vorba.

Adam Sandler și compania sa de producție, Happy Maddison Productions, reprezintă un fel de as în mânecă pentru cei de la Netflix. De ani de zile, Sandler produce filme exclusiv pentru Netflix, cu 7 lungmetraje, un stand-up special și câteva filme produse de Happy Madison. Contractul său a fost reînnoit în ianuarie 2020, urmând să fie produse încă patru lungmetraje, scrie whats-on-netflix.com.

Să recapitulăm toate filmele Adam Sandler/filmele Happy Madison care au fost lansate pe Netflix până acum:

 • Hustle – Lansat pe 8 iunie 2022
 • Home Team / Echipa gazdă – Lansat pe 28 ianuarie 2022
 • Hubie Halloween – Lansat pe 7 octombrie 2020
 • The Wrong Missy / Cealaltă Missy – Lansat pe 13 mai 2020
 • Murder Mystery / Vacanță criminală – Lansat pe 14 iunie 2019
 • ADAM SANDLER 100% FRESH / ADAM SANDLER 100% proaspăt– Lansat pe 23 octombrie 2018
 • Father of the Year / Tatăl anului – Lansat pe 20 iulie 2018
 • The Week Of / Săptămâna nunții – Lansat pe 27 aprilie 2018
 • Sandy Wexler – Lansat la 14 aprilie 2017
 • The Do-Over – Lansat la 27 mai 2016
 • The Ridiculous 6 – Lansat la 11 decembrie 2015
 • Uncut Gems / Diamante neșlefuite

Cuprins

 • 1 Filme cu Adam Sandler în curând pe Netflix
  • 1.1 Murder Mystery 2 / Vacanță criminală 2
  • 1.2 Leo
  • 1.3 Spaceman
  • 1.4 You Are So Not Invited to My Bahmitzvah
  • 1.5 Proiectul fără titlu al fraților Safdie
  • 1.6 Film fără titlu – Noah Baumbach/Brad Pitt/Adam Sandler
 • 2 Film marca Happy Madison, pe Netflix
 • 3 Zvonuri despre proiectele pe care Adam Sandler le are acum în stadiu de dezvoltare

Filme cu Adam Sandler în curând pe Netflix

Murder Mystery 2 / Vacanță criminală 2

În curând pe Netflix: 31 martie 2023

Pentru o lungă perioadă de timp, primul film din seria Murder Mystery / Vacanță criminală a ocupat locul 5 în topul celor mai vizionate filme Netflix Originals (cu statistici anunțate de Netflix). Va reuși o continuare să depășească această performanță? Vom afla în curând.

O continuare este în dezvoltare încă din 2019, în urma succesului primului film, Adam Sandler și Jennifer Aniston revenind în rolurile lor. Lungmetrajul a fost filmat la începutul anului 2022, filmările încheindu-se în aprilie 2022. Printre locațiile de filmare pentru continuarea filmului s-a numărat Parisul.

Leo

În curând pe Netflix: 22 noiembrie 2023

Actorul și comediantul Adam Sandler (Hotel TransylvaniaThe Wedding Singer) oferă hohote de râsete în această comedie muzicală animată despre ultimul an de școală generală, văzută prin ochii unui animal de companie.

Leo (Sandler) șopârla epuizată în vârstă de 74 de ani, a fost blocat de zeci de ani în aceeași sală de clasă din Florida, alături de broasca țestoasă (Bill Burr), partenerul său de terariu.

Când află că mai are doar un an de trăit, plănuiește să evadeze pentru a experimenta viața din exterior, dar se lasă prins în schimb de problemele elevilor săi anxioși – inclusiv un profesor suplinitor imposibil de rău. Sfârșește prin a fi cea mai ciudată, dar cea mai plină de satisfacții liste de dorințe pe care și le-a pus vreodată…

Spaceman 

În curând pe Netflix: Toamna anului 2023

Un astronaut trimis la marginea galaxiei pentru a aduce un străvechi praf misterios își vede viața năruindu-se și apelează la singura voce care îl poate ajuta în încercarea de-a o reface. Întâmplător, ea aparține unei creaturi de la începutul timpului, care pândește în umbră pe nava lui.

Bazat pe romanul „Astronautul din Boemia” de Jaroslav Kalfar. Filmările s-au derulat între lunile aprilie și iulie 2021, cu un buget cuprins între 30 și 50 de milioane de dolari.

You Are So Not Invited to My Bahmitzvah 

Happy Madison Productions și Alloy Entertainment fac echipă pentru acest nou film de comedie bazat pe cartea lui Fiona Rosenbloom. Pelicula a fost filmată în Toronto între iunie și august 2022.

Proiectul fără titlu al fraților Safdie

În urma succesului înregistrat de Uncut Gems, frații Safdie și Sandler vor face echipă pentru un nou proiect despre cărți de baseball în New York în anii ’90. Dincolo de asta, se știu foarte puține lucruri despre viitorul proiect.

Film fără titlu – Noah Baumbach/Brad Pitt/Adam Sandler

În decembrie 2022, s-a aflat pentru prima oară despre proiectul regizat de Noah Baumbach, în care îi vom vedea jucând împreună pe Adam Sandler și Brad Pitt.

Se pare că noua peliculă face parte din obligațiile prevăzute în contractul multianual semnat în ianuarie anul trecut de cineastul american cu Netflix, care stipulează ca Baumbach să regizeze exclusiv filme pentru platforma de streaming. S-a mai vehiculat și faptul că noul proiect ar fi consecința unei scăderi de cotă a încasărilor, în ultima vreme, atât pentru Brad Pitt, cât și pentru Noah Baumbach, ale căror filme recente nu ar fi fost atât de rentabile.

Film marca Happy Madison, pe Netflix

The Out-Laws (În curând pe Netflix: 2023)

Tyler Spindel va regiza acest nou film de comedie de acțiune filmat la sfârșitul anului 2021.

Iată la ce vă puteți aștepta:

„Owen Browning este un director de bancă cu un comportament corect, pe cale să se căsătorească cu iubirea vieții sale, Parker. Când banca sa este jefuită de infamii Ghost Bandits în timpul săptămânii nunții sale, el crede că viitorii săi socri, care tocmai au sosit în oraș, sunt infamii Out-Laws.”

Printre actorii din distribuție se numără Pierce Brosnan, Michael Rooker, Nina Dobrev, Ellen Barkin, Richard Kind, Julie Hagerty și Poorna Jagannathan.

Zvonuri despre proiectele pe care Adam Sandler le are acum în stadiu de dezvoltare

În prezent, se zvonește că ar exista câteva proiecte la care Adam Sandler plănuiește să revină. Iată câteva dintre zvonurile despre proiectele în curs de dezvoltare în care joacă sau sunt produse de Sandler:

Se zvonește că vor fi continuări ale unor filme clasice ale lui Sandler, printre care Happy Gilmore, Billy Madison și The Waterboy. Totodată, se vorbește despre un al patrulea film cu Drew Barrymore și Sandler.

În schimb, deși s-a zvonit că The Wrong Missy, cu David Spade, va avea o continuare, proiectul a fost abandonat între timp.

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *