FILME LA TV: MARATON DE FILME CU FLORIN PIERSIC, LA CINEMARATON. CE VEȚI PUTEA URMĂRI

CINEMARATON, singura televiziune de filme românești, îl aniversează timp de 3 zile pe maestrul Florin Piersic. Postul TV a pregătit un maraton de 3 zile dedicat marelui actor. Iată ce filme puteți urmări.

Maraton de filme cu Florin Piersic, la CINEMARATON – 27-29 februarie 2023

Cu o viață de film, dedicată în mare parte filmului, Florin Piersic împlinește astăzi, 27 ianuarie, 87 de ani. Pentru a marca ziua sa de naștere și pentru a bucura mii de români, CINEMARATON a pregătit un maraton de 3 zile dedicat lui Piersic.

De astăzi 27 ianuarie până duminică, CINEMARATON va difuza peste 60 de ore nonstop cu cineinterviuri și filme în care vă veți reîntîlni cu personajele cărora marele nostru actor le-a dat nemurirea: Harap-Alb, Pintea, Anghel Șaptecai sau Mărgelatu.

Pentru iubitorii filmului românesc și ai celui care ne încânta ori de câte ori îl vedem, CINEMARATON a pregătit spre difuzare și celebrele producții EU, TU ȘI OVIDIU – un film de Geo Saizescu (Vineri, ora 22.15), PARAȘUTIȘTII – un film de Dinu Cocea (Sâmbătă, ora 21.45) și ELIXIRUL TINEREȚII – un film de Gheorghe Naghi (Duminică, ora 13.15).

Așadar, vă invităm la o aniversare cinematografică a lui Florin Piersic doar la CINEMARATON.

CINEMARATON este singura televiziune de filme românești, parte a Grupului CLEVER.

Sursa foto: Hepta

About Admin

Check Also

Survivor România 2023. Concurenții luptă pentru Imunitate. Doi Războinici dispar în junglă

Eliminări care lasă goluri în interiorul echipei. Jocuri tot mai dificile, dar cu premii tot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *