EXCLUSIV. DENIS HANGANU ȘI THEO ROSE, EROII DIN „CLANUL”, PROMIT UN AL DOILEA SEZON ȘI MAI SPECTACULOS.

 

Serialul „Clanul” revine din 19 februarie la Pro TV, cu sezonul 2, iar protagoniștii Theo Rose și Denis Hanganu ne-au povestit ce se întâmplă pe platourile de filmare.

Acțiunea din „Clanul” continuă la Pro TV cu noi episoade, duminica de astă-dată, din motive de „Survivor”. După două luni de pauză, povestea înfruntării dintre poliție și clanul mafiot merge mai departe, cu întrebări și mai arzătoare.

A murit sau nu Bebe Măcelaru (interpretat de George Mihăiță)? Cine îi va lua locul la conducerea grupării interlope? Să fie Tudor Achim (Denis Hanganu), polițistul infiltrat, cel care devine liderul grupării? Cel puțin asta deducem din promoul difuzat încă din anul trecut… Cât de vinovată se va simți Vera (Theo Rose) de felul în care și-a manipulat tatăl? Mai are sau nu încredere în iubitul ei, Tudor?

Acțiunea din „Clanul” se îndepărtează de povestea turcească

Theo Rose și Denis Hanganu, interpreții Verei Maximilian și al lui Tudor Achim, în serialul „Clanul” promit surprize majore în sezonul 2.

„Pregătim locații și cadre la fel de spectaculoase, secvențe la fel de bine jucate, vor apărea multe personaje noi, iar povestea va merge mai departe cu acțiuni desfășurate pe mai multe planuri”, spune Denis (28 de ani).

„Sezonul 2 va fi cel puțin la fel de spectaculos ca primul. Cu siguranță mult mai imprevizibil, asta pentru că începem să ne îndepărtăm de acțiunea serialului turcesc care a servit drept inspirație („Içerde ”/„Intrusul”). Sunt convinsă că oamenii vor sta mult mai mult cu sufletul la gură în sezonul 2”, spune și Theo Rose (25 de ani).

Filmările la „Clanul” au început toamna trecută

Filmările la sezonul 2 au început în toamnă, iar acum echipa filmează „cu toate motoarele pornite la capacitate maximă”, mai spune interpretul lui Tudor. Ce îl așteaptă pe eroul jucat de Denis Hanganu în acest sezon?

„Tudor trece prin tot acest proces de maturizare forțată, timp în care va fi nevoit să-și depășească limitele în mod constant. Vom întâlni un protagonist și mai hotărât, asumat și stăpân pe situație”, spune actorul.

Relația dintre Vera și Tudor este supusă multor greutăți în sezonul 2 din „Clanul”

Cât despre iubita lui din serial, Vera, personajul pare să nu împrumute, deocamdată, sarcina de la cea care îi dă viață pe micile ecrane, cântăreața Theo Rose. „Noi filmăm (la sezonul 2, n.r.) din luna octombrie, iar atunci nici măcar nu știam că sunt însărcinată. Nici nu am luat proporții prea mult ca să trebuiască să maschez într-un fel sarcina”, spune ea.

About Admin

Check Also

SURVIVOR ROMÂNIA, 15 FEBRUARIE 2023. CARMEN GREBENIȘAN, DERANJATĂ DE VOTURILE DIN CONSILIU. „NU TIND SPRE ALIANȚE”

În această seară, 15 februarie 2023, urmează să aflăm cine părăsește competiția Survivor România. Ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *