DISNEY SE PREGĂTEȘTE SĂ LANSEZE FROZEN 3

Vești excelente! Sunteți pregătiți să vă întoarceți în regatul înghețat Arendelle? Dacă răspunsul este da, aflați că Disney lucrează intens la „Frozen 3”. În viitorul apropiat, vom putea lua parte la noi aventuri alături de Ana și Elsa. Desigur, îndrăgitul Olaf n-ar avea cum să lipsească.

Disney pregătește Frozen 3

În timpul unei conferințe Disney privind câștigurile din primul trimestru, CEO-ul Bob Iger a dezvăluit că ne vom întoarce în regatul înghețat Arendelle pentru a treia oară, în viitorul apropiat. „Frozen 3” este în mod oficial în lucru. Compania încearcă să valorifice unele dintre proiectele sale cu cele mai mari încasări. „Frozen 3” este unul dintre filme anunțate în timpul conferinței, printre care se numără și „Toy Story 5” și o continuare a filmului „Zootopia”.

Frozen 3” vine după continuarea de mare succes „Frozen 2”, care a fost lansată în 2019. În comparație cu „Toy Story 4” și „Zootopia”, „Frozen 2” a fost cel mai bine vândut dintre toate, obținând un scor impresionant de 1,45 miliarde de dolari în box office-ul mondial. Luând în calcul și originalul „Frozen” din 2013, franciza în sine a avut câștiguri în valoare de 2,73 miliarde de dolari la nivel mondial, scrie collider.com.

Primul film „Frozen” a obținut premiul pentru cel mai bun film de animație la Premiile Oscar 2014, în timp ce „Frozen 2” a fost nominalizat pentru cel mai bun cântec original pentru marele său hit „Into the Unknown”. Filmele au avut, de asemenea, o distribuție principală plină de vedete, Kristen Bell și Idina Menzel interpretându-le pe prințesele Anna și Elsa, precum și Josh Gad în rolul omului de zăpadă Olaf și Jonathan Groff în rolul lui Kristoff.

În ceea ce privește „Frozen 3” și celelalte noi filme de animație, Iger a spus că mai multe informații despre aceste proiecte vor veni în curând. Întoarcerea în Arendelle ar urma unui al doilea film în care regatul era cât pe ce să fie inundat și distrus. Desigur, există multe scenarii posibile pentru noul film în ceea ce privește domnia celor două surori, Elsa și Ana.

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *