DISNEY CELEBREAZĂ 100 DE ANI DE POVEȘTI ȘI AMINTIRI ÎMPĂRTĂȘITE. CE FILME LANSEAZĂ ÎN 2023

 

The Walt Disney Company marchează cea de-a 100-a aniversare în data de 16 octombrie 2023 și, pe tot parcursul anului, îi va sărbători pe fanii și făuritorii de povești care au stârnit bucuria și magia Disney în ultimii 100 de ani. Astfel, Disney îi onorează pe fani și creatori cu un spot publicitar special care a debutat în acest weekend în timpul Super Bowl LVII și care aduce în prim-plan 100 de ani de povești și inovație de neegalat.

Debutul „Disney100 – Special Look” în timpul marelui meci reprezintă o etapă importantă pentru Disney – cu un an plin de oportunități pentru fanii și familiile de toate vârstele de a retrăi cele mai îndrăgite amintiri Disney și de a se delecta cu povești și experiențe noi, emoționante.

Vineri, 17 februarie, cel mai nou film al studiourilor Marvel, Omul Furnică și Viespea: Quantumania, se va lansa în cinematografe.

Apoi, pe 18 februarie, Disney100: The Exhibition va avea premiera mondială la Institutul Franklin din Philadelphia, invitându-i pe oaspeți într-o expoziție de 15.000 de metri pătrați, cu zece galerii, care va aduce la viață poveștile Disney prin intermediul unei tehnologii inovatoare și imersive. Arhivele Walt Disney își deschid seiful de comori, prezentând peste 250 dintre cele mai valoroase și rar văzute opere de artă și artefacte originale, costume și recuzită, vehicule din atracțiile parcurilor sale tematice și multe altele. Expoziția va ajunge, de asemenea, și în alte zone din Statele Unite și în Europa.

Publicul din întreaga lume se poate bucura de o listă uimitoare de lansări de filme în cinematografe de la studiourile noastre renumite, Disney, Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm și multe altele pe parcursul anului.

Personaje mult îndrăgite și povești noi vor prinde contur pe marile ecrane în filme precum Mica Sirenă și Gardienii Galaxiei Vol. 3 în luna mai, Elemental, Indiana Jones 5, The Marvels și The Haunted Mansion în această vară.

Apoi, pe 22 noiembrie 2023, Walt Disney Animation Studios va lansa Wish, un film muzical de animație, doar în cinematografe.

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *