Diana Munteanu a îmbrăcat costumul de baie și s-a filmat în zăpadă. Ramona Olaru:

Diana Munteanu, în vârstă de 44 de ani, a profitat de prima ninsoare din această iarnă. Prezentatoarea de la „SuperNeatza de weekend”, de la Antena 1, a îmbrăcat costumul de baie și a ieșit în curte, în timp ce ningea, iar zăpada se așternuse peste tot. Iată ce apariție incendiară a avut Diana Munteanu, pe rețelele sociale.

Diana Munteanu, într-un costum de baie minuscul, în zăpadă

Diana Munteanu a vrut să imortalizele într-un mod inedit prima zăpadă din acest an. Prezentatoarea de la „SuperNeatza de weekend” a îmbrăcat un costum de baie minuscul, și-a luat încălțările de iarnă și o jachetă și a ieșit în curte. Costumația ei era total în antiteză cu vremea. În timp ce afară ningea ca în povești, totul fiind învăluit într-o mantie albă, Diana Munteanu s-a așezat pe un scaun, pe care se așternuse un strat considerabil de zăpadă.

La cererea voastră, cafeaua de azi, pe scaunul pe care o beau în fiecare zi”, a scris Diana Munteanu în dreptul clipului.

Printre cei care au reacționat la postarea vedetei, s-a numărat și Ramona Olaru, care i-a spus că avusese și ea o idee de acest fel și că ar fi trebuit să realizeze clipul împreună.

Vai și cât am plănuit asta și eu! Dacă spuneai, făceam la dublu!”, a fost reacția Ramonei Olaru.

N-am știuuuut! Hai! Te aștept când vrei!”, a fost răspunsul Dianei.

De asemenea, și Flavia Mihășan a reacționat. „Trebuie să fac și eu asta”, a scris vedeta, iar Ela Crăciun i-a scris Dianei că: „Și eu sunt cu plapuna pe mine încă.”

diana-munteanu

Diana Munteanu, despre viața sentimentală

Dacă 2022 a fost un an excelent pentru Diana Munteanu, prezentatoarea de la „SuperNeatza de weekend” de la Antena 1 se așteaptă ca 2023 să fie și mai spectaculos. Pe toate planurile, chiar dacă printre ele nu se regăsește și un nou mariaj. Într-un interviu recent, vedeta ne-a spus că este împlinită pe plan profesional.

Profesional sunt fericită şi împlinită cu ceea ce fac! N-aş fi putut fi într-un loc mai bun şi mai fain decât în cel care sunt, cu o echipă şi colegi pe care-i admir şi cu care mă simt excelent! Nici nu cred că mai e nevoie să spun aici că mă refer la super gasca Super Neatza cu Răzvan şi Dani, care, apropos anul ăsta împlineşte chiar 15 ani”, ne-a spus Diana Munteanu.

În ceea ce privește planul sentimental, aceasta lasă lucrurile să decurgă de la sine.

„În plan personal nu-mi mai propun de multă vreme lucruri şi mă simt excelent! Nu cred că m-am simţit vreodată mai bine, sunt fericită şi mulţumită cu tot ceea ce am şi ce sunt. Şi prefer să las lucrurile să se întâmple de la sine şi sunt sigură că viaţa ne dă tuturor ceea ce avem nevoie şi mai puţin ceea ce câteodată ne dorim cu ardoare!”, ne-a mai spus vedeta.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *