Cum a murit Kadir, protagonistul serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Kadir din Totul pentru familia mea: Povestea dramatică din „Totul pentru familia mea”, a avut unul dintre cele mai emoționante capitole după moartea lui Kadir, personajul principal. Kadir Eren, care este interpretat de actorul turc Halit Özgür Sarı în „Totul pentru familia mea”, a avut un sfârșit trist în serial.

Să începem cu o mică previzualizare despre părinții fraților Eren!

După cum știm, Veli, tatăl lui Kadir lucra la construcția uneia dintre clădirile lui Akif Atakul, pe care afaceristul l-a împins în gol de pe o clădire în construcție și soția sa a murit întru-un accident de mașină, provocat de șoferul afaceristului.

 

Autoritățile au informat familia că a fost un accident și există o singură înregistrare video cu cele întâmplate, care a fost vizionată și de alte persoane și Akif i-a redus la tăcere.

Moartea lui Kadir din „Totul pentru familia mea”, a întristat pe toată lumea!

Kaan, fiul lui Akif din afara căsătoriei, i-a dat lui Kadir stik-ul de memorie, care conținea videoclipul cu moartea tatălui său. Văzând tot ce a făcut Akif, Kadir s-a dus la bătut pe afacerist, avertizându-l că va duce dovezile la poliție, ca să putrezească în închisoare pentru tot restul vieții.

 

Cu toate acestea, văzând că este urmărit de Akif, în timp ce se îndrepta spre secția de poliție, nu își dă seama că se află pe contrasens și se lovește frontal de o mașină. Din păcate, a fost accidentat de mașina lui Susan, pe care o conducea iubita sa, Melissa, care leșină când își dă seama ce a făcut.

Kadir a fost dus la spital, iar părinții Melissei o dopează astfel încât să nu-și dea seama că Kadir este în stare gravă, însă în cele din urmă fata îl vizitează la spital. Cu toate acestea, după ce Kadir a stat câteva zile la Terapie Intensivă, tânărul a murit. Kadir a avut un accident de circulație teribil și toată atenția s-a îndreptat către soarta personajului Kadir, interpretat de actorul Halit Özgür Sarı. Scena din spital a oferit publicului momente emoționante.

Melissa intră în depresie din cauza șocului puternic și pentru că se simte vinovată de moartea iubitului ei. Ea vrea să se predea poliției, dar părinții ei nu-i permit acest lucru și fac în așa fel încât, Doruk să nu afle adevărul și îți trimit fiica departe.

Kaan și Susan promit că nu vor divulga nimănui acel secret și deși le este foarte greu să treacă peste acea nenorocire, și trebuie să se comporte normal în preajma colegilor pentru a nu da de bănuit nimic.

Familia Eren este devastată și niciunul dintre frații ei nu își poate ascunde durerea. Astfel, Omer face tot posibilul pentru a găsi persoana responsabilă de moartea lui Kadir și când este pe cale să obțin o filmare din momentul accidentului, Akif oferă o sumă mare de bani posesorului, în schimbul tăcerii.

Din păcate, Melissa a plătit un preț prea scump pentru păcatele tatălui ei și tânără trece prin momente groaznice pentru că din cauza ei, a murit Kadir, bărbatul pe care l-a iubit enorm.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *