CULORILE LEGII, CEL MAI NOU SERIAL AL LUI CAN YAMAN, ÎNCEPE LA AXN. CÂND E PREMIERA

Culorile legii, (în original Viola come il mare), unul dintre cele mai recente seriale ale lui Can Yaman, va avea premiera pe micile ecrane de la noi, la AXN. Iată tot ce trebuie să știi despre proiectul cuceritorului actor turc.

Culorile legii, sinopsis, actori, trailer

Serialul pe care Can Yaman l-a filmat anul trecut la Roma și Palermo, a avut premiera în Italia la finalul lunii septembrie, la postul Canale 5. Acum, „Culorile legii” se pregătește de lansarea în România.

AXN a programat premiera marți, 7 martie. De la ora 21.00 vor fi difuzate episoade duble din noua producție.

Francesca Chillemi, una dintre cele mai frumoase femei din Italia și Can Yaman, cuceritorul actor turc, sunt protagoniștii serialului polițist Culorile legii (în original Viola come il mare).

12102021-_dsc2329_chillemi_yaman

Viola Vitale, o tânără entuziastă, care a lucrat dintotdeauna în domeniul jurnalismului de modă, se mută de la Paris înapoi la Palermo, pentru a-și căuta tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată. Viola începe să lucreze pentru o publicație online, scriind despre crimele care au loc în oraș. În timpul documentării despre cazuri, îl cunoaște pe carismaticul și seducătorul inspector, Francesco Demir.

Cei doi ajung să lucreze cot la cot la cazurile de omucidere, un lucru extrem de dificil la început, având în vedere caracterele lor diferite, însă în timp Viola și Francesco învață să colaboreze cu succes.

În parte pentru că Viola poate conta mereu pe darul ei special: sinestezia, tânăra având abilitatea de a asocia emoțiile cu câte o culoare.

Can Yaman, despre primul proiect al său în limba italiană: „Eu mă simt foarte italian”

Can (cunoscut pentru rolurile din “Dulce-amărui”, “Vis de iubire” și “Dl. Greșeală”) este singurul actor turc din distribuție, serialul fiind primul său proiect în limba italiană.

„Viola come il mare este un nou proiect frumos care va începe în septembrie. Mulțumită lui Luca Bernabei și companiei Lux Vide joc într-un serial italian”, a declarat Can.

Pentru acest proiect, Can a luat lecții de dicție în limba italiană, chiar dacă o vorbea fluent. „Eu mă simt foarte italian, simt că am o familie în Italia, am un loc de muncă. Mă simt ca unul dintre ei”, a declarat el mai demult, citat de diregiovani.it.

Este prima oară când joc rolul unui polițist. Francesco Demir este un bărbat instinctiv, serios, muncitor, ironic, care glumește mereu cu femeile din jurul său”, a spus Can despre personajul său.

Trailer „Culorile legii”, noul serial al lui Can Yaman

„Viola come il mare”, tradus la noi „Culorile legii”, este format din 12 episoade.

Serialul regizat de Francesco Vicario și produs de Lux Vide în colaborare cu RTI are la bază romanul „Conosci l’estate?”, scris de Simona Tanzini.

About Admin

Check Also

America Express 28 februarie 2023. Drumul aurului continuă printre lacrimi, în cursa suspinelor

Ediție nupțială de excepție a reality show-ului America Express, aseară, la Antena 1: cele 6 perechi de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *