Cristina Bălan și-a născut fetița acasă, în cadă. De ce nu a vrut să meargă la spital

Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă chiar înainte de Revelion, pe 30 decembrie. Acum, artista a mărturisit că nu a născut la spital, ci acasă. Cristina Bălan a explicat de ce a ales să nască acasă, în cadă. Aceasta l-a avut alături pe soțul ei. Cei doi mai au doi copii, pe gemenii Toma și Matei, care suferă de sindromul Down.

De ce Cristina Bălan a născut acasă

Cristina Bălan a născut cu o zi înainte să intre în 2023. Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Nadeea Sofia. Artista a născut acasă, în cadă, după ce rămas cu traume din cauza primei nașteri. Aceasta l-a avut alături pe soțul ei, iar totul a decurs exact așa cum și-a dorit.

Cristina Bălan a ales să nască acasă, cu ajutorul unei moașe, pentru că prima naștere a fost una traumatizantă.

Am făcut un test și au ieșit două liniuțe. Prima naștere a fost traumatizantă pentru mine, pentru că a și venit prematur și, pe lângă asta, nu am născut cu medicul meu, care mi-a urmărit sarcina, ci cu un medic de gardă, care a fost brutal.

Acum, mi-am dorit foarte mult să am o doulă, o specialistă în nașteri și nu numai, adică și post-partum, se ocupă de mămică și prenatal”, a povestit artista în emisiunea „Teo Show”, potrivit

de-ce-cristina-balan-a-nascut-acasa-7

„Nu mi-a fost frică de absolut nimic”

Chiar dacă nu a născut la spital, Cristina Bălan a fost la medic pe parcursul sarcinii pentru a se asigura că fiica ei este sănătoasă. Pe de altă parte, ea și-a dorit să nască în piscină, dar, cum totul s-a întâmplat prea repede, a născut în cadă.

L-am trimis pe el la calculare și m-am culcat și eu. Aveam contracții deja cam la șase minute. N-am mai apucat să umflăm bazinul, așa că am născut în cadă. Cada era dezinfectată, era pregătită.

A fost exact cum mi-am propus și exact cum am vizualizat. În momentul în care nu este medicată nașterea, adică nu primești niciun medicament și ești foarte conștientă, intrii într-o altă sferă. Eu eram în lumea mea.

Nu aș putea să spun acum că mai țin minte mare lucru, chit că eram foarte concentrată pe ce aveam de făcut, pe respirat. Era doula lângă mine, mă mângâia, îmi făcea masaj, mă dădea cu niște chestii să nu mă mai doară spatele și așa mai departe, dar nu aș putea să spun acum ce a făcut mai exact.

Știu doar că mă simțeam în siguranță, că mă bucuram de momentul acela, chiar dacă era cu dureri.(…) Nu mi-a fost frică de absolut nimic”, a mai povestit Cristina Bălan.

About Admin

Check Also

Beatrice Busuioc, noua „Supernanny” de la Prima TV. Cum putem gestiona relația părinte-copil. EXCLUSIV

Dacă Mary Poppins ar ajunge în secolul XXI sigur ar avea un show la TV! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *