CINE ESTE IUBITUL ANEI BODEA, PROTAGONISTA DIN „LIA – SOȚIA SOȚULUI MEU”. JOACĂ ȘI EL ÎN SERIALUL DE LA ANTENA 1

Ana Bodea îi dă viață Liei Călin, în serialul „Lia – Soția soțului meu”, difuzat de Antena 1. Actrița iubește și în viața reală, nu doar pe ecran, iar iubitul ei face parte și el din distribuția serialului „Lia”. Iată cine este iubitul Anei Bodea.

Iubitul Anei Bodea joacă și el în „Lia – Soția soțului meu”

Ana Bodea o interpretează pe Lia în serialul cu același nume, de pe Antena 1. Ea îi dă viață unei fete care este prinsă într-un triunghi amoros, după ce s-a îndrăgostit de Petru, care este interpretat de Ștefan Floroaica. Ei bine, la fel ca personajul ei, Ana Bodea iubeștea și ea, iar iubitul ei joacă, de asemenea, în „Lia – soția soțului meu”.

„E foarte frumos să fii Lia, mai ales că doamna producătoare Ruxandra Ion, scenariştii şi regizorii au vrut să se inspire din povestea mea de viaţă. Am făcut balet timp de 16 ani. Şi, în ultimii patru am dansat chiar la Teatrul Bolşoi din Moscova şi am urmat cursurile academiei de acolo. Mă înţeleg bine cu Ştefan şi cu Ioana (ceilalţi actori distribuiţi în rolurile principale din serialul de la Antena 1 – n.r.). Mă ajută faptul că am o relaţie foarte bună cu amândoi. Ştefan e un coleg în care poţi să ai încredere cu absolut orice”, a povestit actriţa Ana Bodea, pentru Click! .

Eu iubesc la fel ca Lia şi cel pe care îl iubesc este şi el cu noi la filmări, joacă şi el în acest serial”, a mai mărturisit Ana.

Cine este iubitul Anei Bodea din „Lia – Soția soțului meu”

Iubitul Anei Bodea din „Lia – Soția soțului meu” este actorul Andrei Ivan, în vârstă de 30 de ani. În serialul de la Antena 1, va interpreta rolul unui băiat rău, pe nume Bobiţă.

Am mai apărut prin serialele Ruxandrei Ion şi în figuraţie, pe la PRO TV. Am terminat destul de târziu Facultatea de Teatru. Am fost la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Infinit, până în pandemie, din păcate. Acum încep să reiau şi spectacolele de teatru. Pentru „Lia” am dat casting pentru rolul lui  Bobiţă, un mafiot, dar şi pentru protagonist, însă nu eram pregătit”, a mărturisit Andrei, pentru sursa menționată anterior.

cine-este-iubitul-anei-bodea-protagonista-din-lia-sotia-sotului-meu.-joaca-si-el-in-serialul-de-la-antena-1-2

În plus, el a povestit și cum a început relația lui cu Ana.

„Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru, şi, după aceea, la facultate. Era anul I, eu eram în anul al III-lea. Sincer, am vrut să o ajut, mai ales că aveam nişte prieteni comuni. Aşa, cumva, am ajuns să luăm legătura. În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere!” a delcarat Andrei Ivan.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *