CHRISTINA AGUILERA, APARIȚIE ÎNDRĂZNEAȚĂ.

Christina Aguilera și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție incendiară în mediul online. Artista, în vârstă de 42 de ani, a pozat topless și a publicat imaginea pe contul ei de Instagram. Artista apare îmbrăcată doar în dresuri negre, în timp ce stă întinsă pe un scaun.

Christina Aguilera a pozat topless

Anul trecut, Christina Aguilera a lansat un album în limba spaniolă, intitulat La Fuerza. În acest context, ea a publicat mai multe imagini din timpul filmărilor pentru videoclipuri. Printre acestea, apare și o fotografie cu ea topless.

Christina Aguilera și-a uimit fanii cu imaginea în care apare topless, în timp ce stă pe un scaun, îmbrăcată doar într-o preche de dresuri negre. Apoi, în colajul de poze, ea apare într-o rochie neagră mulată cu mâneci bufante. Imaginea este urmată de altele din timpul realizării videoclipurilor.

Câteva momente din arhivele Aguilera”, a scris ea pe Instagram. „Un an întreg de La Fuerza… Este mai mult decât muzică, sunt amintirile, colaborările și atât de multe momente pe care mă simt norocoasă că le-am împărtășit cu toate mințile frumoase din spatele acestui proiect.”

Christina a vorbit recent cu revista Health despre părerea ei despre pozitivismul corporal. „Cred că toți avem zile bune și zile proaste în ceea ce privește modul în care ne simțim în legătură cu noi înșine”, a spus ea. „Intrând în această afacere, uram să fiu super slabă. Odată ce am împlinit 21 de ani, am început să mă îngraș puțin și îmi plăceau noile mele curbe. Am apreciat faptul că aveam fund.”

Billboard Women in Music 2022 – Arrivals

Christina a spus că îi este „greu” să se uite la fotografii cu ea de când era mai tânără, pentru că era „nesigură” la acea vreme. „Nu aș vrea niciodată să retrăiesc vârsta de 20 de ani – ești atât de mult în mintea ta și încerci să îți găsești încrederea în tine”, a spus ea.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *