CE SUMĂ IMPRESIONANTĂ DE BANI PRIMEȘTE LARISA IORDACHE, CONCURENTĂ LA AMERICA EXPRESS, ÎN FIECARE LUNĂ DE LA STATUL ROMÂN

Larisa Iordache face echipă cu Diana Bulimar la America Express 2023, de la Antena 1. Medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Larisa s-a retras din activitate la finalul anului 2021. Iată ce sumă impresionantă de bani primește Larisa Iordache de la statul român pe fiecare lumă.

Câți bani primește Larisa Iordache de la statul român

Larisa Iordache, pe care fanii o pot vedea în prezent la America Express 2023, s-a retras din activitate la finalul anului 2021 și a devenit antrenoare la Clubul Sportiv Dinamo. Ca antrenoare de gimnastică, campioana primește un salariu de la CS Dinamo. Pe lângă acest salariu, Larisa Iordache mai primește o sumă considerabilă de bani de la statul român.

Larisa Andreea Iordache are în cariera sa o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra, patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Având în vedere cariera ei strălucită, Larisa Iordache este recompensată de statul român cu suma de 13.973 de lei lunar, potrivit digisport.ro.

De asemenea, și prietena ei Diana Bulimar încasează o rentă viageră de 6.987 de lei, potrivit datelor publicate pe siteul Ministerului Tineretului si Sportului.

Diana-Bulimar-si-Larisa-Iordache-6

Larisa Iordache, detalii despre despărțirea de iubitul ei

Acum câteva luni, Larisa Iordache a vorbit despre despărțirea de iubitul ei. Fosta gimnastă a dezvăluit că un psiholog a ajutat-o să treacă peste acest eveniment nefericit. Larisa Iordache a vorbit și despre motivul despărțirii dintre ea și iubitul ei.

Despărțirea a fost și s-a produs din cauză că noi nu ne mai doream aceleași lucruri. Consider că pe parcursul relației nu am fost sinceri în anumite situații. Nu suntem de vină nici eu, nici el. Consider că așa a fost să fie. Ne-am dorit binele unul altuia și cred că asta a fost și problema. Ne-am susținut reciproc, doar că undeva s-a rupt. (…) M-a ajutat foarte mult (n.r. psihologul), m-a ajutat foarte mult și familia. Ei mi-au fost umărul de sprijin, așa cum ar fi fost și mama lângă mine. M-am ajutat și eu pe mine, pentru că am lăsat să treacă totul. Cred că e foarte important ca tu să iei propriile decizii și să ți le asumi, indiferent că mai există o părticică din tine care zice ”hai să mai încercăm”. Dacă nu a mers, nu a mers și n-o să meargă. Pentru că ciorba reîncălzită nu are același gust”, a spus Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *