CE SPUN PROTAGONISTELE DESPRE SEZONUL 4 DIN ASTRID ȘI RAPHAËLLE

Luni, 20 februarie 2023, Diva are programat, de la ora 21.00, ultimul episod al sezonului al treilea din serialul „Astrid și Raphaëlle”, în original „Astrid et Raphaëlle” (2019). Sezonul al treilea s-a terminat în Franța încă din septembrie 2022, iar producătorii pregătesc deja continuarea. Cele două actrițe care dețin rolurile principale, Lola Dewaere și Sara Mortensen, au dezvăluit presei din Hexagon câteva amănunte despre ce vom vedea în sezonul 4.

Lola Dewaere: „Sezonul 4 va avea multe surprize, și mai multe surprize decât celelalte”

Serialul polițist care are în prim-plan ciudatul duo format din Astrid (interpretată de Sara Mortensen) și Raphaëlle (jucată de Lola Dewaere) este un veritabil succes. Iar sezonul al patrulea abia e așteptat de fani. Filmările s-au încheiat deja și juraliștii de la Télé Loisirs au cerut amănunte despre ce se va întâmpla în continuare de la actrița Lola Dewaere.

„Sezonul 4 va avea multe surprize, și mai multe surprize decât celelalte”, a mărturisit Dewaere. Și a continuat: „Totul evoluează în «Astrid și Raphaëlle», intrigile devin din ce în ce mai bune, iar relația dintre protagoniste, din ce în ce mai interesantă”.

În plus, în acest sezon al patrulea, dinamica dintre cele două anchetatoare se va inversa… „Astrid o va ajuta pe Raphaëlle, care se va trezi într-o situație foarte gravă. Chiar dacă serialul își păstrează accentul pe comedie, vor fi și chestii grave care o vor afecta pe Raphaëlle”, dezvăluie Lola Dewaere.

Dar nici partenera sa nu va avea o viață prea ușoară. „Astrid va trebui să preia conducerea în relația dintre cele două, iar asta va însemna și o evoluție în lupta sa cu autismul. Va fi nevoită să se adapteze, iar asta va fi foarte interesant”.

Cât despre cum vor merge mai departe proveștile de dragoste din serial, Lola Dewaere nu a dat prea multe amănunte: „Unele lucruri se vor concretiza, altele, nu”.

Sezonul al patrulea va aduce și un nou personaj, care „va tulbura viața echipei”. Noua venită va fi interpretată de Sophia Yamna, o actriță tânără nu foarte cunoscută publicului larg.

„Avem sânge proaspăt în «Astrid și Raphaëlle» și ăsta e un lucru foarte bun! Este o superactriță, chiar dacă nu are foarte multă experiență, și aduce un suflu nou serialului. Este foarte frumoasă și foarte talentată”, a declarat entuziasmată Lola Dewaere.

Sara Mortensen (Astrid Nielsen), Lola Dewaere (Raphaëlle Coste)

Sara Mortensen: „Asta nu i s-a mai întâmplat până acum personajului meu”

Actrița Sara Mortensen, care o interpretează pe Astrid, a stat de vorbă cu jurnaliștii de la AlloCiné.

Atenție, spoilere!!!!

„Am lăsat-o pe Astrid, extrem de tulburată după ce s-a sărutat cu Tetsuo (interpretat de Kengo Saito, n.r.). Este un sentiment pe care prea știe cum să-l gestioneze, pe care abia acum îl descoperă… În plus, a fost un raport fizic între ei, adică buzele ei au atins buzele altuia! Asta nu i s-a mai întâmplat până acum personajului meu. Și va începe să se întrebe dacă dragostea trebuie să fie și fizică”, spune Sara Mortensen.

Sara MORTENSEN, Lola Dewaere

În plus, Astrid descoperă și lucruri noi despre familia ei. „Ea află că tată ei, care a murit, a mai avut un copil. Adică are un frate vitreg. Deja faptul că și-a găsit mama, care a abandonat-o când avea numai doi ani, nu mai e de interes. Acum, s-a trezit cu un frate vitreg, un tată care e mort, și pe care nu l-a cunoscut niciodată, o femeie pe care nu o știe… Vă las să vă imaginați ce bucurie va fi pe ea când se va întâlni cu acest copil de 7 ani. Acest băiețel îi va da viața peste cap”, a mărturisit Mortensen.

About Admin

Check Also

AMERICA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2023. IRINA FODOR APLICĂ SANCȚIUNI DURE, ÎNAINTE DE CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ. „E CEVA ÎNGROZITOR”

Onouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 15 februarie 2023, iar trei echipe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *