Ce filme și seriale apar pe SkyShowtime în martie 2023

Lansat recent în România, SkyShowtime vine în luna martie cu o listă lungă de filme și seriale, unele dintre ele sunt românești. Iată care sunt filmele și serialele ce vor apărea în martie pe SkyShowtime.

 

Seriale SkyShowtime care apar în martie 2023

Czech It Out! / (Spolu & hladoví) / SEZON: 1 EPISOADE: 8

Celebrul gurmand Lukáš Hejlík și fi ica sa adolescentă Klára Hejlíková pornesc într-o aventură culinară epică în Cehia, pentru a descoperi preparatele gastronomice, cultura și distracţia pe care ţara lor le are de oferit. Vizitând locaţii de importanţă gastronomică și istorică, duoul tată-fi ică explorează locuri unice
în care se poate mânca și sta, în Moravia, Boemia și nu numai – toate acestea în timp ce învaţă mai multe despre ei înșiși și unul despre celălalt. Prezentat ca niște notiţe din jurnalul de călătorie ilustrat al Klárei, Czech It Out! invită localnicii și turiștii deopotrivă să cunoască Cehia. Din 14 martie.

Hackerville, SEZON: 1 EPISOADE: 6

Când un atac cibernetic împotriva unei mari bănci germane este urmărit până în România, experta BKA în criminalitate cibernetică Lisa Metz (Anna Schumacher) este trimisă din Frankfurt la Timișoara, orașul ei natal, pentru a lucra cu anchetatorii locali. Ajunsă în ţara din care părinţii ei au fugit când era mică, Lisa o regăsește în același timp complet nefamiliară, cât și total străină. Pentru prima dată în viaţă, ea trebuie să
confrunte și cu trecutul întunecat al familiei sale. Diferenţele culturale sunt resimţite cel mai intens în interacţiunea sa cu Adam Sandor (Andi Vasluianu), ofi ţerul local din Timișoara, partenerul ei
desemnat pentru anchetă, care are o mentalitate foarte diferită, care îi trezește Lisei sentimente profunde de frustrare. În ceea ce-l privește pe Adam, sentimentul este reciproc. Din 14 martie.

Ruxx, 1 SEZON, 6 EPISOADE

Ruxx este o dramă a relaţiilor moderne care analizează o generaţie tânără de români care trăiesc într-o ţară prinsă între trecut și viitor. Filmul este centrat pe personajul care dă numele serialului, Rux (Raluca Aprodu). Rux lucrează pentru un dezvoltator imobiliar bucureștean infl uent și încearcă să își echilibreze cariera solicitantă cu celelalte priorităţi din viaţa ei: susţinerea fi nanciară a familiei și o relaţie la distanţă cu iubitul ei din SUA. Rux încearcă să plece din România și să meargă în Los Angeles, dar viaţa îi aduce surprize și este atrasă în cel mai mare proiect al șefului ei de până acum: campania electorală a soţiei
sale pentru primăria Bucureștiului. Disponibil din 14 martie.

Success / (Uspjeh), SEZON: 1 EPISOADE: 6

Success este un serial dramatic complex, axat pe personaje puternice, fi ecare prins într-un fel de lupta de zi cu zi a vieţii din oraș. Pe măsură ce consecinţele acţiunilor lor dintr-o anumită noapte fatidică încep să se infi ltreze în fi ecare aspect al vieţii lor, acești oameni obișnuiţi, proveniţi din medii diverse, decid
să riposteze. Serialul este o odă aspră pentru orașul Zagreb, oferind o perspectivă întunecată asupra funcţionării societăţii contemporane prin poveștile oamenilor obișnuiţi care au ajuns la limită. Este o poveste universală, stratifi cată, care explorează sentimente de frustrare, neajutorare și pasivitate din viaţa de zi cu zi a oamenilor din regiune și nu numai, prin prisma iubirii, a muncii, a familiei, a loialităţii, a nesiguranţei și a infracţionalităţii. Disponibil din 14 martie.

Bani Negri

Tuff Money urmărește escaladarea unei situaţii în care sunt prinși doi tehnicieni din departamentul de lucrări publice. Frustraţi pentru că au prins cele mai proaste locuri în barul unde plănuiau să se uite la fotbal, Doru și Ionel fac glume în legătură cu organizarea unui jaf, în urma căruia să se îmbogăţească și să nu mai fi e mereu daţi la o parte. Auziţi de către proprietarul suspect al barului, ceea ce începe ca o glumă ia avânt și începe să prindă viaţă; în scurt timp, cei doi sunt presaţi să participe la un jaf real. Toate instituţiile la care apelează pentru ajutor sunt dornice să susţină jaful și să își ia partea, lăsându-i pe cei doi eroi ghinioniști să se lupte cu probleme de etică și cu dorinţa de autoconservare. Disponibil din 14 martie.

The Sleepers / Bez vědomí

The Sleepers este o dramă de spionaj cehă care are loc la sfârșitul anului 1989, când imperiul sovietic începea să se prăbușească. În mijlocul Revoluţiei de Catifea, care a pus capăt dominaţiei de 40 de ani a Moscovei, o femeie obișnuită este prinsă între două lumi, cea a Securităţii statului și cea a dizidenţilor. Treptat, ea e forţată să descopere secrete neașteptate ale ambelor tabere. Disponibil din 14 martie.

Rabbit Hole

Un serial thriller de spionaj care spune povestea lui John Weir (Kiefer Sutherland), maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporatist, căruia îi este înscenată o crimă de forţe puternice care au capacitatea de a infl uenţa și controla populaţia. Primele două episoade vor fi disponibile pe 31 martie, ulterior vor apărea săptămânal episoade noi.

1923

1923, realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Oscar, 1923 este capitolul următor al poveștii originii Yellowstone și vine după 1883, serialul ce a avut rezultate record. Avându-i în rolurile pricipale pe Harrison Ford, nominalizat la Premiile Oscar și pe câștigătoarea Premiului Oscar, Helen Mirren, în 1923 faci cunoștinţă cu noua generaţie a familiei Dutton și explorezi începutul secolului XX, când pandemiile, seceta istorică, sfârșitul prohibiţiei și Marea Criză Economică afectează vestul munţilor și pe soţii Dutton, stabiliţi acolo.

Mayor of Kingstown

Realizat de Taylor Sheridan și Hugh Dillon, nominalizaţi la Premiile Oscar, Mayor of Kingstown e povestea familiei McLusky, formatori de opinie din Kingstown, Michigan, unde afacerea încarcerării este singura industrie înfl oritoare. Cu Jeremy Renner, nominalizat la Oscar și Dianne Wiest, câștigătoarea Premiului
Oscar, în rolurile principale, serialul abordează teme precum rasismul sistemic, corupţia și inegalitatea și oferă o privire pătrunzătoare asupra încercării lor de a aduce ordine și dreptate într-un oraș în care acestea lipsesc.

Funny Woman

Funny Girl, un serial de comedie bazat pe romanul bestseller al lui Nick Hornby, spune povestea reginei frumuseţii din Blackpool, Barbara Parker (Gemma Arterton), în timp ce încearcă să devină faimoasă în Londra, la apogeul anilor ‘60. Umorul se dovedește a fi cel mai mare atu al lui Parker, care redefi nește ce înseamnă să fi i o femeie amuzantă.

The Best Man: The Final Chapters

Bazat pe franciza de fi lm omonimă, scrisă și regizată de Malcom D. Lee (Girls Trip), serialul îi ajunge din urmă pe Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace și Murch, pe măsură ce relaţiile lor evoluează și nemulţumirile din trecut reapar la suprafaţă, la răscrucea dintre imprevizibilul crizei vârstei mijlocii și renașterea vârstei mijlocii.

Filme SkyShowtime care apar în martie 2023

The Black Phone

Finney, un băiat timid și inteligent de 13 ani este răpit de un criminal sadic și este ţinut captiv într-un subsol izolat fonic, unde ţipetele nu sunt de mare folos. Când un telefon de pe perete deconectat începe să sune, Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale criminalului. Iar acestea sunt
hotărâte să se asigure că ceea ce li s-a întâmplat lor nu i se va întâmpla și lui Finney.

Cu Ethan Hawke, de patru ori nominalizat la Oscar, în cel mai terifi ant rol al carierei sale, și prezentându-l pe Mason Thames în primul său rol de fi lm, The Black Phone este produs, regizat și co-scris de Scott Derrickson, scenarist-regizor al fi lmelor Sinister, The Exorcism și Doctor Strange de la Marvel. Disponibil din 14 martie.

Smile

După ce asistă la un incident bizar și traumatizant în care a fost implicată o pacientă, dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) începe să se confrunte cu evenimente înspăimântătoare pe care nu le poate explica. Pe măsură ce o teroare copleșitoare începe să pună stăpânire pe viaţa ei, Rose trebuie să se confrunte
cu trecutul ei tulburător pentru a supravieţui și a scăpa de noua realitate îngrozitoare.

About Admin

Check Also

Rise of The Pink Ladies. Tot ce trebuie să știți despre noul serial muzical de pe SkyShowtime. Distribuție, trailer

„Grease: Rise of The Pink Ladies” este un serial care va avea premiera curând pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *