CE FILME ȘI SERIALE APAR PE DISNEY PLUS ÎN FEBRUARIE 2023. PREMIERELE LUNII

În ultima lună de iarnă din acest sezon, Disney+ se pregătește să vă încălzească inima cu o mulțime de filme și seriale romantice, iar comedia romantică pentru adolescenți, Cu drag, Simon sosește la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, există pe platformă o mulțime de titluri anti-Valentine, nu în ultimul rând noul serial aclamat Fleishman are necazuri, cu Jesse Eisenberg și Claire Danes în rolul unui cuplu din Manhattan care trece printr-un divorț complicat.

În plus, avem parte de mai multe episoade noi din Comoara Națională: Puterea Istoriei (National Treasure: Edge of History), Războiul stelelor: Lotul rău (Star Wars: The Bad Batch) și Misterele din Montana (Big Sky).

 

Seriale Disney Plus, februarie 2023

FLEISHMAN ARE NECAZURI / FLEISHMAN IS IN TROUBLE

SERIAL ORIGINAL I 22 februarie I Toate episoadele sunt disponibile

Fleishman are necazuri este povestea lui Toby Fleishman (41 de ani), recent divorțat și care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicațiilor, cu un succes de care nu a avut parte în tinerețe, înainte să se însoare la finalul studiilor medicale. Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soție Rachel dispare, lăsându-l cu Hannah, în vârstă de 11 ani, și cu Solly, de 9 ani, fără niciun indiciu und ear putea fi sau dacă se va întoarce. În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby și Seth, cu o potențială promovare la spital pe care o aștepta de mult timp și cu toate femeile compatibile din Manhattan, își dă seama că nu va reuși niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat de fapt cu căsnicia lor.

fleishman-are-necazuri-1

NOILE AVENTURI ALE FAMILIEI PROUD / THE PROUD FAMILY: LOUDER AND PROUDER (sezonul 2)

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ I 1 februarie I Toate episoadele sunt disponibile

Continuarea apreciatului serial, „Noile aventuri ale familiei Proud” urmărește aventurile și neajunsurile lui Penny Proud, în vârstă de 14 ani, și ale familiei ei, în timp ce trăiește o viața modernă cu amuzament și empatie. Anii 2020 aduc o nouă carieră pentru mama Trudy, vise mărețe pentru tatăl Oscar și noi provocări pentru Penny, inclusiv o vecină trezită social care crede că are multe să o învețe,

Filme Disney Plus, februarie 2023

PANTERA NEAGRĂ: WAKANDA PENTRU TOTDEAUNA

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER I 1 februarie I Doar pe Disney+

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile în urma morții regelui T’Challa.

În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda.

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER

Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.

DARBY ȘI CEI MORȚI

DARBY AND THE DEAD I 27 ianuarie I FILM ORIGINAL

Darby și morții este o comedie supranaturală pentru adolescenți despre o elevă de liceu care are abilități de mesager spiritual. După ce a suferit o experiență de moarte apropiată în tinerețe, Darby Harper poate vedea oamenii morți.

Știai că?

 • Producțiile Disney+ la Premiile Golden Globe 2023: Școala Abbott (Abbott Elementarypremiat pentru cel mai bun serial de comedie, alături de Quinta Brunson, cea mai buna actrita intr-un serial TV, actorii Amanda Seyfried (Cazul Theranos/ The Dropout) și Jeremy Allen White (Ursul/The Bear) au fost, de asemenea, premiați pentru performanțele lor. Toate cele trei seriale pot fi urmărite acum pe Disney+. Sezonul 2 din serialele Școala Abbott și Ursul vor fi difuzate în 2023.
 • Avatar: incursiune în culise, ediție specială din 2020 (Avatar: The Deep Dive Edition of 20/20) este acum disponibil pe Disney+ și dezvăluie trucurile și magia din spatele succesului de box office Avatar 2, aflat în prezent în cinematografe. Bineînțeles, puteți găsi Avatar și pe Disney+.

 • Sunt disponibile și alte producții nominalizate la competiții prestigioase: Iată-i cum fugPantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna și Doctor Strange în Multiversul Nebuniei nominalizate la premiile BAFTA
 • Găsiti numeroase documentare National Geographic pe Disney+… dedicate inclusiv marilor feline: Felinele Indiei, Jocuri Feline și Feline africane.

Filme anti-Valentine pe Disney Plus, februarie 2023

În luna iubirii, Disney+ aduce o mulțime de producții celor care vor să intre în atmosfera acestei sărbători dar și celor care s-au săturat de acest subiect.  Filme despre prietenia dintre femei, relații complicate și persoane independente – toate sunt perfecte pentru publicul Anti-Valentine!

 • Fetele de aur / The Golden Girls (Toate episoadele sunt disponibile)
 • Minte-mă / Tell Me Lies (Toate episoadele sunt disponibile)
 • Felinele / The Cheetah Girls (Disponibil acum)
 • John Tucker trebuie să moară / John Tucker Must Die (Disponibil acum)
 • Două tipe păguboase / Romy and Michelle’s High School Reunion (Disponibil acum)
 • Sălbăticie / Wild (Disponibil acum)

Alte premiere pe Disney Plus, în februarie 2023

Disponibil din 1 februarie

 • Chefi în sălbăticie / Chef vs. Wild

Disponibil din 8 februarie

 • Ținutul Ucigaș / Killing County

Disponibil din 10 februarie

 • Aventurile lui Dug: Carl are o întâlnire / Dug Days: Carl has a date (special)

Disponibil din 15 februarie

 • Crime în campusuri universitare / Death in dorms
 • Wu-Tang: o poveste americană / Wu-Tang: An American Saga

Disponibil din 22 februarie

 • Detectivii internetului / Web of Death
 • O fi dragoste / Call It Love

Disponibil din 24 februarie

 • Golanul / Bruiser

 

Sursa foto: Disney Plus

About Admin

Check Also

Ce filme și seriale apar pe Netflix în martie 2023

Luna martie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Printre cele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *