CĂTĂLIN BORDEA A VRUT SĂ MEARGĂ LA AMERICA EXPRESS 2023 CU SOȚIA LUI. DE CE L-A REFUZAT LIVIA

Cătălin Bordea face echipă cu Nelu Cortea la America Express 2023. Cu toate acestea, comediantul și-ar fi dorit să plece pe Drumul aurului cu soția lui, Livia. Inițial, și Livia a fost încântată de ideea de a face echipă cu soțul ei la America Express, însă s-a răzgândit.

De ce Livia nu a participat alături de Cătălin Bordea la America Express 2023

Cătălin Bordea și-a dorit să facă echipă cu soția lui, Livia, la America Express 2023. Zilele trecute, comediantul a povestit de ce soția lui s-a răzgândit și n-a mai vrut să participe alături de el în show-ul de la Antena 1.

„Tu ți-ai dorit foarte mult să participi la show-ul ăsta cu Livia. În primul sezon, Cătălin mă omora aici. „Vreau și eu. Vreau să merg cu Livia.” Mă rog… Pe parcurs, Livia s-a răzgândit”, a spus Dan Capatos în emisiunea „Xtra Night Show”, unde Cătălin Bordea și Nelu Cortea au vorbit despre experiența „America Express”.

Inițial, Livia a vrut să participe cu soțul ei, însă a realizat că ar fi mai bine pentru Cătălin dacă ar pleca cu un prieten.

Livia a prins un curaj mare în sezonul 3, când a fost sezonul cu Bontea și cu Fodor. A fost atât de fain sezonul ăla încât, la finalul sezonului, Livia mi-a zis: „Bă, mergem! Mergem!” Era prima oară zând zicea asta cu așa mare entuziasm. Atunci am zis eu: „Stai, că uite unde i-a dus p-ăștia!” După aceea, s-a gândit mai bine și zice: „Cred că ți-ar prinde mai bine să te duci cu un prieten foarte bun pentru că echipele de băieți se descurcă altfel.” Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv și cred că și emoțional. Ați observat și voi, toți care se duc în cuplu, se ceartă. A gândit-o deștept. Și-a apărat casa. (…) Mi-a dat Livia acum mesaj. A zis că încă un motiv pentru care nu a mers a fost pentru că nu avea cum să se folosească ea de notorietatea asta și că Nelu ar fi putut”, a declarat Cătălin Bordea.

cine-este-catalin-bordea-de-la-america-express-2023-1

„Eu am lăsat-o pe soția mea să decidă”

După ce Livia a refuzat, Cătălin Bordea l-a întrebat pe bunul lui prieten, nelu Cortea, dacă vrea să participe cu el la „America Express”. Nelu a spus că nu a luat singur decizia de a pleca pe Drumul aurului. Cea care a avut ultimul cuvânt de spus a fost soția lui, Elena. Cei doi au împreună doi copii, iar comendiantul nu voia să o lase pe soția sa cu toată responsabilitatea.

Eu am lăsat-o pe soția mea să decidă. Noi avem doi copii. Am o fetiță de șapte ani și atunci, fiul cel mic avea un an și opt luni și n-am vrut s-o las pe ea cu toată responsabilitatea asta că na… e responsabilitatea noastră. I-am lăsat timp să se gândească dacă e sigură că poate să facă asta singură cât timp sunt eu plecat și a zis da”, a povestit Nelu Cortea.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *