Cât a plătit Dani Oțil pentru ca Gabriela să probeze rochii de mireasă în Roma. „Nici șampanie nu ne-au dat!”

Dani și Gabriela Oțil se pregătesc pentru cununia religioasă. Vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a împărtășit cu fanii săi din mediul online ce sumă a plătit pentru ca soția sa să probeze mai multe rochii de mireasă, într-un magazin exclusivist din Roma. Cum arată creația vestimentară pe care Dani a fotografiat-o și a postat-o pe rețelele de socializare.

Dani și Gabriela Oțil formează unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete de la noi. Acum doi ani, în luna mai, cei doi au spus DA în fața ofițerului stării civile și au devenit soț și soție. Acum, ei se pregătesc pentru cununia religioasă, iar soția prezentatorului TV visează la o rochie de mireasă spectaculoasă, scrie spynews.ro.

Dani și Gabriela Oțil pregătesc cununia religioasă

Dani Oțil a dezvăluit online, într-un Insta Story, că a scos din buzunar 200 de euro pentru ca soția lui să probeze timp de 23 de minute rochii de mireasă, într-un magazin exclusivist din Roma, Italia.

Cât a plătit Dani Oțil pentru ca Gabriela să probeze rochii de mireasă în Roma

„Stimați bărbați, gentalmani sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro.

Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, apă! Nimic! Un pahar de apă nu ne-au dat. Acum, să vă zic eu bărbați, vreodată vreunuia dintre noi i s-a cerut să plătească ceva într-un magazin de motociclete?! 200 de euro pentru 23 de minute! Ai probat ce ai vrut, poate ai luat-o și la drive test… Nu ți-a cerut nimeni niciun ban, niciodată.

Bărbați! Stați uniți! Eu de aici nu cumpăr nimic. Mai bine îmi iau o motocicletă. De fapt, de banii ăia îmi iau două motociclete.”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Ulterior, acesta a postat și o fotografie cu soția lui îmbrăcată cu o rochie de mireasă spectacloasă, care îl lăsa la vedere formele perfecte.

Măcar voi … Salvați-vă!”, a scris Dani pe imaginea în care soția lui purta o rochie de mireasă transparentă.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *