Când se reunește trupa A.S.I.A. Sorana Darclee: „Un concert pe care nu trebuie să-l ratați”

Trupa A.S.I.A. se reunește după 17 ani de la destrămare! Iana Novac, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Anemona Niculescu vor cânta din nou împreună pe scenă, într-un concert memorabil. Cea care a făcut anunțul a fost Sorana, care a dezvăluit și când va avea loc concertul.

Trupa A.S.I.A. se reunește

Sorana Darclee, una dintre solistele celebrei trupe A.S.I.A., a anunțat pe Instagram că trupa se reunește după 25 de ani de la lansare. Concertul memorabil va avea loc pe 6 martie, la Sala Palatului. Așadar, Iana Novac, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Anemona Niculescu vor urca din nou pe scenă împreună, după ce trupa s-a destrămat în anul 2006, potrivit libertatea.ro.

„Fenomenul A.S.I.A. revine în data de 6 martie 2023, în forță, printr-un concert memorabil la Sala Palatului la exact 25 de ani de la lansarea trupei pe piața românească. Cu un sound nou, cele 4 fete care au scris istorie în muzica pop vor cânta celebrele lor hituri care le-au adus un imens succes pe piața românească, dar și alte câteva surprize muzicale pe care le-au pregătit pentru fani, toate acestea vor răsuna pe 6 martie la Sala Palatului, de la ora 19. Un concert pe care nu trebuie să-l ratați!”, a transmis Sorana pe contul de Instagram.

Sună periculos de bine! A.S.I.A. din nou împreună! Ne-ați tot „rugat” ani și ani la rând să ne reunim! Iată că ne REVEDEM!”, a scris și Anca Neacșu, pe Instagram.

„Ia cu tine și inima mea și ascunde-o în bagaje, pe undeva” sau „Sună periculos, trage fusta mai jos” sunt doar câteva dintre piesele de succes ale trupei A.S.I.A.

trupa-a.s.i.a.-se-reuneste-1

Ce s-a întâmplat cu fetele de la trupa A.S.I.A. după destrămarea trupei

Anca Neacșu a renunțat la trupa A.S.I.A. și s-a dedicat vieții de familie. S-a căsătorit în 2012 cu un afacerist turc, dar a mai apărut la TV ocazional. După ce trupa s-a destrămat, Irina Nicolae nu a mai fost atrasă de industria muzicală. În urmă cu cinci ani, ea s-a căsătorit cu omul de afaceri româno-austriac Marius Vizer și a devenit mama unei fetițe. Aceasta locuiește de mai bine de 15 ani în Budapesta, potrivit Cancan.

În ceea ce o privește pe Anemona Niculescu, ea a jucat în telenovela „Secretul Mariei” , iar apoi în „Păcală se întoarce”, alături de Sebastian Papaiani, dar și în nenumărate piese de teatru. Pe de altă parte, Sorana a rămas în lumina reflectoarelor și deseori e angrenată în emisiuni de televiziune. Artista a avut în ultimii ani mai multe apariții televizate.

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *