Când revine Cătălin Măruță la TV. Ce mesaj are Adela Popescu pentru fanii emisiunii

Cătălin Măruță a suferit de curând o operație pentru ruptura de ligamente încrucișate la genunchi. Cu toate că intervenția a decurs bine, fără probleme, vedeta Pro TV a trebuit să stea în concediu o perioadă. Adela Popescu le-a zis, recent, fanilor „La Măruță” când se întoarce pe micile ecrane prezentatorul oficial al emisiunii.

UPDATE, 30 ianuarie 2023:

Cătălin Măruță revine, de azi, pe micile ecrane

Cătălin Măruță revine pe micile ecrane, luni, 30 ianuarie 2023, după o perioadă în care s-a aflat în concediu medical. Prezentatorul menționa săptămâna trecută că se va întoarce la TV imediat ce își va scoate firele. „(…) de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă, anunța Măruță acum câteva zile.

În weekend, prezentatorul și-a sărbătorit ziua de naștere. Soțul Andrei a împlinit 45 de ani și a marcat momentul cu o ședință foto alături de artistă și cei doi copii ai lor.

45! Este un moment în care mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit și la ceea ce îmi propun să fac. Cu cât trece timpul, cu atât simt că înțeleg ce contează cu adevărat în viață. Familia, oameni minunați din jurul meu, sănătatea. Vă mulțumesc pentru urări și vă îmbrățișez pe toți!”, a scris Cătălin Măruță, pe Instagram.

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani. Ședință foto alături de Andra și cei doi copii ai lor

Adela Popescu, mesaj pentru fani: „Vreau să vă mulțumesc”

Adela Popescu a confirmat, în weekend, informația referitoare la faptul că luni, 30 ianuarie, Cătălin Măruță revine la Pro TV. Aceasta a vrut să le mulțumească celor care au urmărit emisiunea „La Măruță” în zilele cât i-a ținut locul prezentatorului.

E duminică seara. Mâine e luni și începe iar agitația. Până atunci, dacă ați culcat copiii, daca v-ați spălat părul, dacă ați apucat să ciocniți un pahar cu partenerul de viață, dar numai numai dacă ați apucat să faceți treburile astea, poate vă uitați și pe imaginile cu mine surprinse săptămână trecută alături de echipa @lamaruta_protv . De mâine se întoarce @catalin_maruta acolo unde îi este locul, așa că eu vreau să vă mulțumesc că ați fost alături de mine toată această perioadă.”, a scris Adela Popescu, pe Instagram.

Vedeta a postat și mai multe imagini de pe platourile de filmare ale emisiunii „La Măruță”.

Adela Popescu, La Maruta, ianuarie 2023

Radu Vâlcan nu s-a putut abține să nu comenteze postarea soției sale. „Doamne, de mâine ești doar a mea”, a scris prezentatorul de la Antena 1. Comentariul său a fost apreciat de fanii artistei, el primind nu mai puțin de 1.200 de aprecieri în numai 12 ore de la publicare.

Cătălin Măruță se întoarce la cârma emisiunii „La Măruță”

După ce Cătălin Măruță s-a operat la genunchi, Adela Popescu i-a sărit în ajutor și a preluat frâiele emisiunii „La Măruță”. Într-un interviu recent, Măruță a explicat când ar putea fanii să îl vadă din nou pe micile ecrane.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi. El prezintă „La Măruță”, de luni până vineri, de la ora 15.00, la Pro TV. Însă de o vreme, emisiunea este moderată de Adela Popescu. Și asta pentru că soțul Andrei a ajuns pe mâna medicilor, după o ruptură de ligament încrucișat.

După operație, Cătălin Măruță a intrat în direct la TV și le-a povestit fanilor că se simte bine. În schimb, vedeta Pro TV a explicat că medicul i-a recomandat o perioadă de recuperare, motiv pentru care trebuie să lipsească de pe micile ecrane.

Cu toate acestea, piciorul prezentatorului pare că se recuperează bine. Într-un interviu acordat recent celor de la Click, Cătălin Măruță a dezvăluit că se va întoarce pe micile ecrane la sfârșitul lunii ianuarie. Astfel, după numai două săptămâni de la operație, atunci când își va scoate firele, Măruță revine la TV.

„Sunt bine! Am fost la pansat şi încep recuperarea. Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte. Săptămâna viitoare îmi scot firele, la 14 zile de la operaţie, iar apoi o să pot să merg la muncă, ceea ce înseamnă că de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă, a povestit Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.

Cătălin Măruță: „Viața ne rezervă tot felul de surprize”

Înainte de operație, Cătălin Măruță le-a povestit fanilor săi, într-o postare pe Instagram, că va fi „inedit să fiu telespectator”.

„Selfie in care vă mulțumim pentru mesajele de susținere! Pentru că stiți cum e … viața ne rezervă tot felul de surprize: fix când ne așteptăm mai puțin ritmul se întrerupe brusc! In aproape 16 ani, de când am început emisiunea pe ProTv, nu am lipsit deloc, chiar dacă au fost momente sau zile in care nu mi-a fost ușor. Privind în urmă, nu regret deloc.

Când îți iubește meseria și colegii, când ești pasionat de ceea ce faci, dai 200%. Acum însă iau o pauză scurtă pentru o operație de ligamente incrucișate la genunchi. Va fi inedit să fiu telespectator, dar pe de altă parte fiecare experiență trebuie trăită și luată așa cum este.“, a scris Cătălin Măruță.

Când revine Cătălin Măruță la TV. „Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs”

Vedeta Pro TV a avut parte în tot acest timp de susținerea familiei. „Trecem prin toate ținându-ne de mână”, este mesajul postat de Cătălin Măruță în dreptul unei imagini în care apare alături de Andra, soția lui.

Sursă foto: Cătălin Măruță/Facebook, Instagram

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *