CÂND ÎNCEPE „CLANUL”, SEZONUL 2.

Anunț important pentru fanii serialului „Clanul”. Pro TV a anunțat când a programat premiera noului sezon, al doilea, din serialul regizat de Anghel Damian.

Pro TV, anunț pentru fanii „Clanul”

Serialul fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor este tot mai aproape de revenire. Vineri, 27 ianuarie, Pro TV a făcut anunțul așteptat de fanii „Clanul”. Premiera sezonului 2 bate la ușă.

Lupta dintre poliție și mafie a atins cote neașteptate în „Clanul”. Cei de acasă au realizat că este tot mai greu să fie convinși că știu tot adevărul și că pot alege tabăra din care vor să facă parte.

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul.

Schimbare în grila Pro TV. „Clanul”, o nouă zi de difuzare

Ultimul episod din primul sezon al serialului „Clanul”, de la Pro TV, a fost difuzat luni, 12 decembrie 2022.

Acum, Pro TV a anunțat că în noul sezon, cel cu numărul 2, povestea din „Clanul” merge mai departePremiera este programată duminică, pe 19 februarie.

Cu alte cuvinte, în 2023, serialul „Clanul” își schimbă ziua de difuzare. În loc de luni, așa cum erau obișnuiți fanii, el va fi pe post duminica, la bătaie cu emisiunea „America Express”, de la Antena 1.

„Clanul”, ultima piesă din grila de primăvară de la Pro TV

Este vremea ca întrebările să-și găsească răspuns, ca personajele să scrie noi capitole ale vieților lor și ca cei de acasă să descopere noi intrigi care îi vor ține lipiți în fața ecranelor.

Suntem foarte entuziasmați să împărtășim noutățile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienței, cât și al criticilor așa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. CLANUL, sezonul 2, va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară, după lansarea SurvivorRomânii au talent, Las Fierbinți și Șef sub acoperire, așa că îi invităm pe telespectatori să-l urmărească exclusiv pe PRO TV și VOYO, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, înainte de începerea celui de-al doilea sezon.

Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 19 februarie, la PRO TV și pe VOYO.

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Clanul”, sezonul 1

Tudor și David și-au scris paginile de final din ultimul capitol al primului sezon. Povestea merge mai departe, filmările pentru cel de-al doilea fiind acum în toi.

După ce a fost convins că Tudor se află în spatele tuturor problemelor actuale din viața lui, Bebe și-a făcut un nou scop: să-l prindă pe gabor și să se răzbune. „Îi iau gâtul ca la pui”, le-a spus el oamenilor săi și i-a trimis în ceea ce s-a demonstrat a fi o nouă capcană.

david-1

Într-un univers deja încărcat de personaje negative, cu planuri ascunse, și-a făcut apariția Stăpâna, cea care se pare că i-a pus gând rău lui Tătuțu! Și cea care aparent se află în spatele celei mai dureroase vești din finalul sezonului: „A murit Măcelaru. Ieșiți pe stradă și ziceți”. Marea surpriză? Noul ei aliat este nimeni altul decât Pelicanu, cândva om de încredere în casa lui Tătuțu: „L-am terminat…”.

Să fi fost această explozie momentul dur al unei noi realități? Sau doar o nouă intrigă care va complica totul? Ce va face David acum că este cu pistolul pe urmele lui Tudor? Ce planuri mai ascunde Stăpâna? Tot mai multe întrebări care-și vor găsi răspunsul în sezonul 2!

Sursa foto: Pro TV

About Admin

Check Also

AMERICA EXPRESS 15 FEBRUARIE 2023. IRINA FODOR APLICĂ SANCȚIUNI DURE, ÎNAINTE DE CURSA PENTRU ULTIMA ȘANSĂ. „E CEVA ÎNGROZITOR”

Onouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 15 februarie 2023, iar trei echipe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *