BROOKE SHIELDS, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU MICHAEL JACKSON. MOMENTUL ÎN CARE S-A RUPT LEGĂTURA DINTRE EI

În noul documentar „Pretty Baby: Brooke Shields”, care a avut premiera vineri la Festivalul de Film Sundance, actrița face dezvăluiri despre viața personală și cariera sa de succes. Documentarul realizat de Lana Wilson oferă o privire onestă asupra vieții lui Brooke. Unul dintre subiectele discutate în documentar este reprezentat de relația lui Brooke Shields cu Michael Jackson.

Brooke Shields, despre relația cu Michael Jackson

Brooke Shields a vorbit despre relația ei cu Michael Jackson, care, ca multe alte lucruri din viața ei, a fost prezentată în mod greșit și denaturată. Actrița susține că, în ciuda afirmațiilor repetate ale lui Jackson care susțin contrariul, ei n-au avut niciodată o relație amoroasă, potrivit ew.com.

Brooke Shields l-a întâlnit pe Michael Jackson când avea 13 ani, iar cei doi s-au împrietenit rapid. Amândoi erau copii-vedetă care își asumau o cantitate enormă de responsabilități, dar Shields spune că ceea ce i-a legat cel mai mult a fost faptul că amândoi erau „foarte copilăroși„. În ciuda imaginii sale publice de sex-simbol, Shields spune că nu a fost conștientă cu adevărat de sexualitatea ei decât mult mai târziu. Ea și Jackson erau „amândoi destul de juvenili în unele privințe și maturi în altele„, explică ea.

Declarațiile ei seamănă cu cele făcute în timp ce-l elogia pe Jackson. „Am avut o legătură”, a spus ea la înmormântarea lui. „Amândoi a trebuit să devenim adulți foarte devreme, dar când eram împreună, eram doi copii mici care se distrau”.

FWRO

Momentul în care Brooke Shields și Michael Jackson s-au îndepărtat

Ne-am petrecut timpul împreună”, spune Shields despre prietenia lor, insistând că nu a fost nimic mai mult. Totuși, ea spune că lui Michael Jackson îi plăcea să fie văzut cu ea. Shields descrie momente în care își făceau planuri să iasă la cină, iar paparazzi îi așteptau deja, lăsând să se înțeleagă că artistul le dădea pontul pentru a putea fi fotografiați împreună. Shields spune că Jackson a vrut chiar să adopte un copil cu ea.

Eram doar prieteni buni”, a spus Shields în documentar. „Dar el a vrut întotdeauna să fie într-un fel văzut cu mine. Dacă alegea un restaurant, îl întrebam: „Cum au știut [paparazzi] că suntem aici?”. Și apoi, la un moment dat, a spus că ar trebui să adoptăm un copil și să creștem un copil împreună.”

Lucrurile s-au precipitat în 1993, când Michael Jackson a spus într-un interviu cu Oprah Winfrey că el și Brooke Shields au o relație amoroasă. Shields spune că l-a sunat după aceea, confuză. La acea vreme, ea se iubea cu starul din „Lois & Clark”, Dean Cain. După acel episod, spune Shields, ea și Michael s-au îndepărtat.

„L-am sunat [după aceea] și l-am întrebat: ‘Ce faci? ‘”, își amintește ea. „’În prezent sunt cu iubitul meu în New York City! Tu ce faci?’. În cele din urmă am pierdut legătura cu el.”

About Admin

Check Also

Radu Ștefan Bănică, din nou la TV. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică jr.

La fel de talentat și de carismatic precum tatăl său, Radu Ștefan a preluat „moștenirea” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *