BIOGRAFIE: Damlasu İkizoğlu, Melisa din serialul Totul pentru familia mea

Secretele lui Damlasu İkizoğlu, Melisa din serialul Totul pentru familia mea

Damlasu İkizoğlu, Melisa actrița din serialul Totul pentru familia mea, se aseamănă mult cu personajul interpretat. În viața reală, este o persoană de casă, îi place să lucreze cu ceramică, să aibă grijă de câinii ei, să citească și să scrie. Melisa este una dintre protagonistele serialului turcesc Totul pentru familia mea

Melisa intră în panică când află d despre moartea lui Kadir

Recent, complotul poveștii a luat o întorsătură spectaculoasă odată cu moartea lui Kadir. După moartea sa, iubita lui Melisa suferă o mare transformare din cauza șocului și își pierde mințile.

În timp ce familia Eren își ia rămas bun de la Kadir, Melisa are o criză nervoasă când află despre rezultatul fatal al iubitului ei. Melisa se confruntă cu o realitate dură în „ Totul pentru familia mea”, unde și-a dat seama că părinților ei le pasă mai mult de aparențe decât de sentimentele propriei fiice.

Damlasu İkizoğlu , actrița care o interpretează pe Melisa, este cunoscută în Turcia nu doar ca actriță, ci și ca influencer și model.

 

Mai jos vom dezbate despre secretele din viața ei profesională și personală!

Viața profesională: actriță și model – Damlasu İkizoğlu – Melisa

ACTRITA: Damlasu İkizoğlu s-a născut la 8 iulie 1997 în Antalya (Turcia). Deși cariera ei de actriță a început relativ recent, în 2018, este deja considerată una dintre marile promisiuni ale cinematografiei și televiziunii turcești. Una dintre primele ei lucrări a fost filmul „Mirasyedi”. A filmat apoi serialul „Babil” în 2020. După două sezoane care i-au dat viață lui Buse, tânăra s-a alăturat distribuției „ Totul pentru familia mea”, una dintre cele mai de succes producții turcești la nivel internațional din ultimii ani.

MODEL: Ca model, tânăra de 24 de ani a fost aleasă de mai multe ori ca imagine pentru campaniile publicitare. Pe profilul ei de Instagram, unde are un milion și jumătate de urmăritori, putem observa că actrița este pasionată de modă, frumusețe, călătorii și fotografie. Participarea ei la „Kardeşlerim” i-a dat un impact global neașteptat, astfel a devenit cunoscută și faimoasă.

Cu cine se iubește frumoasa actriță Damlasu İkizoğlu – Melisa?

Damlasu este îndrăgostită de un actor cu 14 ani mai mare decât ea!

Damlasu İkizoğlu are o relație de câțiva ani cu un coleg de breaslă, pe nume Oral Ozer. Deși își ține relația de cuplu departe de lumina reflectoarelor mass-media, relația ei a stârnit multe comentarii în Turcia datorită faptului că el este cu 14 ani mai în vârstă decât ea. Cu toate acestea, din când în când se afișează împreună și pe rețelele de socializare.

Controversa legată de relația lor închegat și mai bine relația de cuplu. În iunie 2020, Oral Ozer a cerut-o în căsătorie pe frumoasă actriță. Deși încă nu au mers la altar, este o chestiune de timp până să ovedem pe Damlasu İkizoğlu îmbrăcată în rochia de mireasă.

Când faimosul actor. Oral Özer a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Damlasu İkizoğlu, răspunsul ei a fost „DA”.

Damlasu İkizoğlu și Oral Özer au împărtășit acele momente cu adepții lor de pe conturile lor de socializare.

 

Tânără, dar cu idei foarte clare despre viață! – Damlasu İkizoğlu – Melisa

Damlasu İkizoğlu, a știut dintotdeauna că vrea să fie actriță. La doar opt ani, a început să predea cursuri de teatru creativ. De atunci nu s-a oprit din antrenament, deși a declarat că începuturile ei nu au fost ușoare, iar tensiunea castingurilor și încercarea de a-i convinge pe ceilalți de valoarea ei a fost cel mai greu pentru ea.

În declarațiile recente către revista „Semana”, actrița care o interpretează pe Melisa în „Kardeşlerim” s-a definit ca fiind o persoană casnică, căreia îi place să se uite la seriale, să lucreze cu ceramică, să aibă grijă de câinii ei, să citească și să scrie.

About Admin

Check Also

Trei Surori Episoadele 61-63 (Rezumat) Nesrin Își Recapătă Memoria

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *